ACCESSORIZE ile Moda Plajlarda da Yaşanıyor

Her sezon modanın nabzını tutan ünlü aksesuar markası Accessorize, yaz aylarının neşe ve coşkusunu ürünlerine taşıyor.

Bu sezon modaya hakim olan 1920 ve 30’lu yıllar, etnik desenler, bohem çağrışımlar, Japon esintileri ve altın rengi yansımalar Accessorize’ın plaj koleksiyonunda da yer alıyor.

“İbiza’da Parti” temasından esinlenilerek 70’lerin hipi ve retro desenlerinin kullanıldığı, taşlı süslemeler ve işlemelerle kadınsı detayların ortaya çıkartıldığı Mix ‘n’ Match bikini serisi bu sezonun önemli parçaları arasında yer alıyor.

Bu sezon Accessorize koleksiyonunda, payet ve boncuklarla süslenmiş parmak arası terlikler ön plana çıkıyor. Boncuklu sandaletler hem ayakları serin tutuyor, hem de güzelliği ile göze çarpıyor.

Accessorize gözlük koleksiyonunda degrade modeller ön plana çıkarken siyah, kahverengi ve şeffaf kemik çerçeveler her kıyafet için ayrı bir seçenek sunuyor.

Bunun yanı sıra, sahilde kullanacağınız pareolar güzelliğinize güzellik katarken cildinizi de güneşin zararlı ışınlarından koruyacak. Bu seri, grafik baskıları, straplez elbiseleri ve işlemeli pareoları ile muhteşem görünmenizi sağlayacak.

Temmuz ayını indirimli fiyat avantajları ile tanışmak için deniz sezonunu açmadan Accessorize mağazalarına uğramayı unutmayın.

Mix ‘n’ Match Fiyat Aralığı : 39,50 – 57,50 YTL.
Terlik Fiyat Aralığı : 39,50 – 109 YTL.
Gözlük Fiyat Aralığı : 39,50 – 48,00 YTL.
Pareo Fiyat Aralığı : 64,50 – 109 YTL

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım