Batı Ataşehir 2011'e Kent Avm'deki Mantı Keyfi ile giriyor

Anadolu yakasında kent yaşamında yeni trend hizmet ve mimari uygulamaların kullanıldığı konut ve ticari işletmeler bu konuda Batı Ataşehir’i çekim merkezi yapmaya devam ediyor..

Uzun süre sadece Trio Konuları’nın bulunduğu Batı Ataşehir daha sonra Ağaoğlu Myworld ile başlayıp, Uphill, incity, Varyap gibi pek çok trend inşaat firmalarının rezidans ve nitelikli konut inşasıyla yükseldi. Halen yeni emekli veya aktif çalışan nüfusun tercih ettiği daha çok B ve B+, A ve A+ müşteri segmentinin tercih ettiği Batı Ataşehir bu kitleye hizmet verecek yiyecek, gıda, hizmet ve benzer markalarında yerleştiği bir lokasyon durumunda.. Mantı Keyfi’ni kurulduğu ilk günden beri tercih eden bu bölge sakinleri artık Batı Ataşehir Kent AVM’de açılan yeni mekandan alacakları hizmetle daha çok fayda ve lezzet sağlayacaklar.


KentPlus Ataşehir yanında kurulan KENT AVM bölgede ikamet edenlerin tüm ihtiyaçlarını hem yerinde yüz yüze alışveriş hem de Paket Servis Hizmetiyle sunacak markalarla çalışıyor.

Batı Ataşehir’de kurulan KentPlus AVM yaşam kalitesini ön planda tutan ve bu gün ve yarına dair ikamet eden konut sakinlerinin beklentilerine cevap veriyor. Başta KentPlus ve bu bölgedeki diğer konut sakinlerini çarşısı niteliğindeki Kent AVM bölgede yerleşen ve yerleşeceklerin yaşamını kolaylaştıracak beklentilerine cevap verecek nitelikte.

KentPlus Ataşehir; yaşam kalitesine önem verenler için "Plus" konseptiyle inşaa edilen tercih edilen bir konsept. KentPlus AVM Batı Ataşehir'de % 100’e yakın dolulukla hizmet veriyor. Planlama aşamasında yaptırılan "müşteri beklentileri ve memnuniyeti" araştırmasından çıkan sonuçlar doğrultusunda projelendirilen KentPlus Ataşehir'de, yaşamla iç içe 2044 daire mevcut. Toplam 121.000 m² alan üzerine yayılan KentPlus Ataşehir'in 80.000 m²'si peyzaj alanına ayrılmış durumda. Aynı grup firmalarını yatırımı olan Kent AVM; KentPlus ve bu bölgede konuşlanan benzer sitelerdeki benzer müşteri karakterine hizmet verecek.


Mantı Keyfi Batı Ataşehir şubesi ürün konseptini mekanda garsonla masaya servis ve evlere paket servis hizmetiyle sunacak.

Dünyanın EN Küçük, Elit, Sağlıklı ve Hızlı Cafe & Restaurant Zinciri’ni franchisingle büyüten Mantı Keyfi Batı Ataşehir Kent AVM’de yeni ürün ve sunum farklarıyla hizmet verecek. 50 m2’lik mekanda masaya garsonla servis, paket servis ile Mantı Keyfi hizmeti verilecek. Mantı Keyfi bu bölgede 8 çeşit mantı, zeytinyağlılar, çorba, etli yaprak sarma, güveç, salata, erişte gibi Türk Mutfağının en özel ve güzel ürünlerini daha çok Batı Ataşehir’de paket Servis Hizmetiyle buluşturacak..


Mukadder Aksoy “Mantı Keyfi’nin ilk şubesi olan Kavcık’tan paket servis hizmeti verdiğimiz Batı Ataşehir’de yeni şube açmak bizi hem heyecanlandırıyor hem de sevindiriyor.” Diyor.

Batı Ataşehir kent AVM’de açılan Mantı Keyfi hakkında konuşan Kurucu Ortak Mukadder Aksoy “Biz Beykoz-Kavacık’ta açtığımız ilk Mantı Keyfi şubesinden bu bölgeye paket servis hizmeti veriyorduk.. Klasik kıymalı mantı, klasik ıspanaklı mantı, kepekli kıymalı mantı, kepekli ıspanaklı mantı, kıymalı kızarmış mantı, kıymalı ıspanaklı mantı, karidesli kızarmış mantı, dana etli buharlı mantı, içi dışı çikolatalı mantı, hayvancık şekilli mantı keyfi çocuk menüsü, sevgi böreği, çiğ börek, gözleme, paçanga böreği gibi bir birinden güzel ve lezzetli ürünleri artık bu bölgede sıcak ve buharı üstünde sunacağız.” Diyor..

Mantı Keyfi Batı Ataşehir Şube Paket Servis Adresi ve Numarası: Carrefour Expres Karşısı Batı Ataşehir-İstanbul Tel: 0216 688 04 77

www.mantikeyfi.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım