Coldwell Banker’in En Yeni iki Ofisi Ankara’da Açılıyor

İSTANBUL, 30 Aralık 2010 /Şirket Haberleri/ -- Dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketi Coldwell Banker, Franchise faaliyetlerini İstanbul dışına da taşıyor. 2011 yılı itibariyle Türkiye’nin pek çok ilinde faaliyet göstermeye hazırlanan Coldwell Banker Türkiye, 2010 yılının sonunda Ankara’da iki yeni franchise ofisi bünyesine kattı.

Franchise adaylarına cazip fırsatlar sunan Coldwell Banker Türkiye, İstanbul dışında pek çok ilden talep alıyor. Ankara’nın önemli bir yeri olduğunu İstanbul olduğunu belirten Coldwell Banker Türkiye Franchise Satış Danışmanı Ufuk Vardarlıoğlu, ‘ Ankara, İstanbul’dan sonra bizim için stratejik bir noktaydı. 2010 yılının sonunda iki yeni ofisimiz ile buraya verdiğimiz önemi gösterebilmiş olduk. 2011 yılında gerek Ankara’da gerekse de talep gelen pek çok ilde büyümeye devam edeceğiz’ dedi.

Coldwell Banker Başkent Broker’ı Evren Barutçu, neden Coldwell Banker’ı tercih ettiğini şu şekilde açıkladı: ‘2006 yılında Türkiye’de çoğu kişinin Coldwell Banker firması hakkında bir fikri yokken benim Coldwell Banker ismine ve markasına duygusal bir bağım oluşmuştu. Bunun yanında firmanın geçmişi, hedefleri, vizyon ve misyonu, üst yönetim kadrosu, bana ve ekibime neler katabilecekleri ilişkin yaptığım detaylı çalışmalarıma, geçmiş tecrübelerimi de ilave ettiğimde, bundan sonraki ticari hayatımda beraber hareket etmem gereken firma çok netti: Coldwell Banker .’

Barutçu ayrıca Franchise ofis açmak isteyen adaylara, bölge seçimini çok iyi yapmaları ve sadece o bölgeye hakim olabilmek adına çalışmalarını ve stratejilerini belirlemelerinin önemli olduğunu belitti. Yeniliklere, eğitimlere ve teknolojiye sürekli açık bir ekip oluşturmalarının da önemli olduğunun altını çizdi.

Coldwell Banker Türkiye Hakkında:

1906 yılında San Francisco’da, Colbert Coldwell ve Benjamin Arthur Banker tarafından gayrimenkul danışmanlık hizmeti vermek üzere kurulmuştur. Coldwell Banker kuruluşundan 1982 yılına kadar olan tarih süresince hiç franchise vermemiştir ve ticari gayrimenkul, lüks gayrimenkul, satış sonrası hizmet ve mortgage konularındaki uzmanlıklarını Coldwell Banker Commercial, Previews International, Concierge ve Coldwell Banker Mortgage olarak markalaştırmıştır. 1982’den bu yana olan büyümesi ile bugün 49 ülkede 3.600’ü aşkın franchise ofisi ve 120.000’i aşkın Gayrimenkul Danışmanı ile hizmet vermektedir. 500 milyar USD işlem hacmi ve 6,6 milyar USD cirosu ile büyümeye devam etmektedir. Türkiye ve K.K.T.C master franchise’ı olarak 2007 yılında çalışmalarına başlamıştır.
Sabit Adres: http://www.sirkethaberleri.com/basin-bultenleri/coldwell-bankerin-en-yeni-iki-ofisi-ankarada-aciliyor-53325

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım