Starpet Enerji Sektörünün En İyi Tasarımı

Starpet
Starpet’in web sitesi starpet.com.tr, merkezi Amerika’da bulunan Interactive Media Awards yarışmasında üstün başarı ödülü aldı.

Starpet Akaryakıt Dağıtım A.Ş.’nin web sitesi starpet.com.tr, merkezi Amerika’da bulunan Interactive Media Awards (IMA) 2010 yarışmasında “Enerji” kategorisinde üstün başarı ödülü aldı.

Web sitesi tasarlama ve geliştirme alanında en yüksek mükemmellik standartlarını ödüllendirmek amacı ile verilen Interactive Media Awards, zor kazanılan ancak sahibine büyük itibar sağlayan bu ödülü Starpet’e layık gördü.

Jüride Dünya Devleri

Her yıl farklı kategorilerde çok sayıda katılımcının web siteleri aracılığı ile yarıştığı yarışmanın jüri heyeti, dünya çapında faaliyet gösteren en başarılı şirketlerinden oluşuyor. American Express, Cadbury Schweppes, CNN Money, Conde Nast, Deutsche Bank, Microsoft, New York Times, Ogilvy & Mather, Time Warner, Verizon Business gibi firmaların ilgili yetkilileri titiz bir değerlendirme sürecinden sonra ödül kazananları belirliyor.

Yarışma genel olarak, projelerin tüm online iletişim stratejilerini geliştirip tasarım, yazılım ve içerik çalışmalarının değerlendirilmesi üzerine kurgulanıyor. Tasarım, içerik, işlevsellik, kullanılabilirlik, web standartları ve çeşitli ‘browser’lara uyum kriterleri ele alınarak değerlendirmelerin yapıldığı ödüllendirme sisteminde, her kriter için alınan yüksek puanlara göre “Üstün Başarı” ödülü veriliyor.

“Yeniliğin ve teknolojinin takipçisiyiz.”

Türkiye’de en hızlı büyüyen 100 şirket arasında yer alan Starpet’in Yönetim Kurulu Başkanı Mahfuz Okalin, starpet.com.tr’nin IMA Üstün Başarı Ödülü’nü kazanmasından büyük kıvanç duyduklarını ifade etti.

“Web sitemiz bu ödülü kazanmak için geniş kapsamlı bir değerlendirme sisteminden geçti. Bu değerlendirme sonucu sitemizin “Üstün Başarı” ödülüne layık görülmesi Starpet ailesi için bir gurur kaynağı oldu. Teknolojiyi yakından takip ediyor, yeniliklerin öncüsü olmak için çalışıyoruz. Bu çabalarımızın ödüllendirilmesi, daha fazlasını başarmak için büyük bir motivasyon kaynağı oluyor.”şeklinde konuşan Okalin, siteyi hazırlayan web ekibine de teşekkürlerini bildirdi. Kaynak:Bugün.com.tr

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım