Türkiye Finans - Western Union İşbirliği

Türkie Finans
Türkiye’nin öncü katılım bankası Türkiye Finans, dünya çapında 200 ülke ve bölgedeki 355 bin* Acente hizmet noktasıyla hızlı, güvenilir ve kolay para gönderme-alma hizmeti sağlayan Western Union’la (*iştirakleri Orlandi Valuta ve Vigo ile birlikte) işbirliği anlaşması imzaladı

Türkiye Finans ve Western Union işbirliğine yönelik ayrıntılar 26 Ağustos 2008 Salı günü düzenlenen basın toplantısı ile açıklandı. Basın toplantısına Türkiye Finans Genel Müdür Yardımcısı Aydın Gündoğdu ile Western Union Güneydoğu Avrupa Bölgesi Başkan Yardımcısı Gonca Açıkalın ve Western Union Türkiye, Bulgaristan, İsrail ve Kuzey Kıbrıs’tan Sorumlu Ülke Direktörü Nogay Kanpolat katıldı.

İki kurum arasında varılan anlaşmaya göre katılım bankaları arasında en fazla şube sayısına sahip olan Türkiye Finans’ın 166 şubesinin tamamından Western Union’la banka hesabına gerek olmadan, yurt dışına para gönderilebilecek veya yurt dışından Türkiye’ye gönderilen para çekilebilecek.

Western Union işbirliği ile ilgili bir değerlendirme yapan Türkiye Finans Genel Müdür Yardımcısı Aydın Gündoğdu, “Türkiye Finans olarak bir yeniliğe daha imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Western Union sayesinde yurt dışı ile Türkiye arasında bir köprü oluşturmayı ve bu sayede yurt dışı operasyonlarımızı artırmayı hedefliyoruz” dedi.

Western Union Güneydoğu Avrupa Bölgesi Başkan Yardımcısı Gonca Açıkalın ise “Western Union yüksek hizmet kalitesi ve dünya çapındaki güvenilir hizmet ağıyla uluslararası bir simge haline gelmiştir. Milyonlarca tüketici akrabalarına ve yakınlarına güvenilir ve çabuk şekilde para göndermek için Western Union’ı kullanıyor. Türkiye’de şu an 3.800’ün üzerinde acente hizmet noktasından Western Union işlemi yapılabiliyor. Türkiye Finans’la yapmış olduğumuz işbirliği neticesinde Türkiye’deki hizmet ağımızı daha da genişletmekten memnunuz” dedi.

Western Union® sistemiyle Türkiye Finans şubelerinden yurt dışına Euro ve USD cinsinden para gönderilebilecek, yurt dışından gelen para da Türkiye’deki alıcı tarafından istenirse yine Euro veya USD olarak çekilebilecek.

Western Union sistemi ile para gönderip almak için geçerli kimlik belgesiyle Türkiye Finans şubelerinden birine giderek form doldurmak yeterli. İşlem gerçekleştirildikten sonra para, alıcısı tarafından birkaç dakika içerisinde o ülkedeki herhangi bir Western Union acente hizmet noktasından geçerli bir kimlik veya pasaport gösterilerek herhangi bir masraf ödemeden çekilebiliyor

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım