Cardfinans Benzin Kampanyası

CardFinansCardFinans'la Akaryakıt Alanlara Müjde! ParaPuan'lara Zam Geldi..

http://ayaklirehber.blogspot.com

27 Ocak – 12 Mart 2011 tarihleri arasında CardFinans kredi kartları ile akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren anlaşmalı üye işyerlerinde farklı günlerde ve tek seferde gerçekleştirilecek üçüncü 100 TL ve üzeri akaryakıt alımına 20 TL, beşinci 100 TL ve üzeri akaryakıt alımına 40 TL değerinde ParaPuan verilecektir.

Kampanyadan en fazla 40 TL değerinde ParaPuan kazanılabilir.

Bir müşteri birden fazla kredi kartı kullansa bile kampanyadan 1 kartıyla ve 1 kez faydalanabilecektir.

Ek kartlarla yapılan işlemler asıl kart sahibince yapılmış sayılacak ve kazanılan ParaPuan’lar asıl karta yüklenecektir.

ParaPuan’lar, 17.03.2011 tarihinde kampanya süresince harcama yapılan kredi kartına yüklenecek olup, son kullanım tarihi 23.03.2011'dur. Kullanılmayan ParaPuan’lar 24.03.2011 tarihinde geri alınacaktır.

İade işlemleri, CardFinans Nakit, Fix Card, Vade Kart, CardFinans Business ve KOBİ Business kredi kartları ile ParaPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.

Yükle-Konuş sistemi ile yapılan kontör alımları kampanya kapsamında ParaPuan harcaması olarak sayılmayacak, kampanyadan kazanılan ParaPuanlar ile dakika alınması halinde ParaPuanlar geri alınacaktır.

Bilgi için: 444 0 900

Kampanya Resmi

CardFinans'la Akaryakıt Alanlara Müjde!..


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım