Eyop 2011 YETENEKSİZSİNİZ'dE

25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları nedeniyle Erzurum'da bulunan Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafız Özak, oyunları gözlemleyen EYOF 2011 Trabzon ekibi ile de bir araya gelerek görüş alış-verişinde bulundu.

Devlet Bakanı Özak; Türkiye'nin bu büyük organizsayondan da yüzünün akıyla çıkacağını belirterek, "Oyunlardan sonra Erzurum'daki bu tesislerde farklı organizasyonlar gerçekleştirilerek, kentin kaderinin değişmesine katkı sürecektir. Erzurum, turizmde yeni bir merkez olacaktır" dedi.

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül de, daha önce kış oyunları ile ilgili tesisimiz yokken, üniversite oyunları nedeniyle dünya çapında tesisleri inşa ettiklerini hatırlatarak, "Çevre ülkelerde olmayan tesislere sahibiz. Oyunlar sonrası bu tesisler atıl kalmayacak, yeni kış sporları organizasyonları düzenlenerek değerlendirilecektir" diye konuştu.

Avrupa Olimpiyat Komiteleri Birliği (EOC) EYOF 2011 Trabzon Koordinasyon Komisyonu Başkanı Jozef Liba da FISU adına oyunları izlemek üzere Erzurum'da bulunuyor. Jozef Liba, TMOK Genel Sekreteri Neşe Gündoğan, TMOK Genel Sekreter Yardımcısı Nihat Usta, EYOF 2011 Trabzon Uluslararası İlişkiler Direktörü Pelin Öztürk, Proje Yönetimi ve Bilgi Teknolojileri Direktörü Bülent Ulusoy ve Uluslararası İlişkiler personeli Nazlı Genç ile bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım