Basakehir Olimpa Avm'ye İş Başvurusu Yapın


Olimpa Avm 1.500 kişiye iş imkanı
Olimpa Avm 1.500 kişiye iş imkanı

Fuzul Grup tarafından Başakşehir’de inşa edilen Olimpa Alışveriş Merkezi, 45 milyon dolar yatırımla açılırken, tedarikçileriyle birlikte 1500 kişiye iş sağlayacak. Dün Olimpa Alışveriş Merkezi’nin açılışını yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, alışveriş merkezinin bir yaşam merkezi olarak,modern mimarisiyle, oyun alanları, sinemaları, parklarıyla bu önemli yatırımın Başakşehir’e ayrı bir güzellik, ayrı bir değer kattığını, hızla gelişen, nüfusu hızla artan, İstanbul’un modern yüzü olan Başakşehir’in böyle bir yatırımı hak ettiğini söyledi. Erdoğan, Başakşehir’i 2008 yılında ilçe yaptıklarını, Olimpiyat Stadı’nın yanında da 1 milyon metrekare üzerine bir hastane kuracaklarını da belirtti.

Olimpa Avm 15 ayda tamamlandı
Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal da 15 ay gibi kısa sürede tamamladıkları projelerinin hayata geçtiğini, “Alışveriş Olimpiyatı Başlıyor” sloganıyla açılan merkezi, ilçenin modern yüzüne katkı sağlamak amacıyla tasarladıklarını kaydetti. Alışveriş merkezinin bölgenin ilk ve tek alışveriş merkezi olduğunu ve bölgede yaşayanların her türlü beklentilerini aynı anda karşılama imkanı bulacaklarını belirten Akbal, alışveriş merkezinin Turkiye’nin ilk bölgesel alışveriş merkezi olduğunu ve 1500 kişiye istihdam sağlayacağını belirtti.

Olimpa Avm'de 68 mağaza yer alıyor

FUZUL Yapı’nın 10 bin metrekare arsa üzerinde 40 bin metrekare inşaat alanına sahip olan alışveriş merkezinde 68 mağaza bulunuyor. 6 kattan oluşan alışveriş merkezinde 400 araç kapasiteli kapalı, 250 araç kapasiteli açık otopark bulunuyor. Olimpa AVM’nin İstanbul’un trafik sorununa da olumlu katkıda bulunması bekleniyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım