Hobi Meydan, Bayilik Vererek Buyuyecek

Hobi Meydan, 2008’de kuruldu. Önce sadece internet sitesi üzerinden satış yapan şirket, 2009’un sonunda ilk mağazasını İstanbul Forum AVM’de açtı. Bu yıl 3 yenimağaza daha açılacak.

Franchise altyapısını tamamlayan şirket, aynı zamanda franchising sistemiyle de mağazalar açacak. Hobi Meydan’ın sahibi Alev Deringil, '' Turkiye genelinde franchising sistemiyle mağazalar açacağız. Toplam 40 mağaza açmayı hedefliyoruz. Franchise verirken kadın girişimcilere öncelik vereceğiz” diyor.

Hobi Meydan, franchise giriş bedeli almıyor. Belli bir miktarda banka teminat mektubu istiyor. Mağaza büyüklüğü en az 200 metrekare olacak. Bu büyüklükteki bir mağazanın yatırım bedeli ise 100 bin dolar civarında.

Hobi Meydan mağazaları tüm hobi ürünlerinin satıldığı bir konsepte sahip. Kadın, erkek ve çocukların kendilerini geliştirebilecekleri, el becerileri edinebilecekleri ürünler bulunuyor. Sanat, maket, elişi, el sanatları, Türk el sanatları, dekorasyon, filateli, nümismatik, dikiş-nakış, mum yapımı, pastacılık ve boyama kategorilerinde 16 bin çeşit ürün bulunuyor. Deringil, ürünlere ilginin mevsimlere göre değiştiğini; yazın ve sömestr tatillerinde çocuk eğitici kitlerinin ön plana çıktığını, İSMEK ve benzeri kursların başlangıç tarihlerinde ise elişi ve el sanatları ürünlerine talep artışı olduğunu belirtiyor. Hobi Meydan, satışa sunduğu ürünlerin bir kısmını ithal ediyor. Bazıları da Türkiye’deki tedarikçilerden temin ediliyor.
Telefon: 0212 437 29 93
E-posta: info@hobimeydan.com
Web: www.hobimeydan.com

Ayakli Rehber

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım