E-bebek Yeni Logosu

Anne-bebek-aile yaşam ve alışveriş platformu Ebebek, 10’uncu yılında logosundan amblemine, sloganından mağazalarına kadar tamamen yenilendi


Anne ve bebeğin ihtiyaçlarıyla ilgili her konuda sahip olduğu bilgi birikimi ve uzmanlığın altını çizmek üzere ’Bebekoloji’ adını verdiği bir terminoloji geliştiren sitenin Genel Müdürü Halil Erdoğmuş, ayda ortalama 1,3 milyon kez tıklanan bir site haline geldiklerini söyledi.
2010 cirosunun 32,5 milyon TL olduğunu belirten Erdoğmuş, "2013 yılında, satış alanımızı 30 bin metrekare ve 40 mağazaya çıkarmayı planlıyoruz. 2016 hedefimiz ise 50 bin metrekare satış alanı ve 70 mağaza. İnternet mağazamızın cirosunu ise 2013’te 15 milyon TL, 2016’da 25 milyon TL olarak öngörüyoruz. 2010’da sektördeki pazar payımız en çok ciro yaptığımız 30 firmayı incelediğimizde yaklaşık yüzde 11’ler seviyesinde gerçekleşti. 2011 yılında bu payı yüzde 15’lere çıkarmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Ebebek’in hızlı büyüme evresinin en üst seviyeye çıktığı dönemde kurumsal kimlikte değişiklik yapma kararı aldıklarını ifade eden Erdoğmuş, “Logomuzdaki tire işaretini attık, amblemimizi @ işaretini anımsatan yuvarlak hatlarla yeniden tasarladık. Eskiden ‘Bebeğiniz ve Sizin için Her şey!’ derken, artık ‘Anne ilgisi, uzman bilgisi’ diyoruz. Yeni sloganımızla karşımızdakilere anne ve bebekle ilgili her alanda ve üründe uzman olduğumuzu gösterirken, aynı zamanda bizde anne ilgisi gibi güçlü bir bağın ve şefkatin olduğunun da altını çiziyoruz” diye konuştu.

Ebebek’in 2011’deki en önemli atılımının bebek dünyasına ve sektöre yönelik yeni bir dil kazandırmak olduğunu vurgulayan Genel Müdür Erdoğmuş, benimsedikleri yeni terminoloji hakkında şunları söyledi: "Bu uzmanlığımızı yansıttığımız bir terminoloji geliştirdik ve adına ’bebekoloji’ dedik. Benzer şekilde biz müşterilerimize bebeveyn, satış danışmanlarımıza ise bebekolog demeyi tercih ediyoruz."
Ayakli Rehber

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım