Erkeklerin Yarısı Tuvalette Nete Giriyor

İngiltere’nin tanınmış mobil telefon perakendecilerinden biri olan The Carphone Warehouse’un mobil internet kullanımı ile ilgili yaptığı bir araştırma internet kullanıcılarının davranışlarında ciddi değişiklikler olduğunu gösteriyor.

2000 kişi ile yapılan araştırmanın sonucuna göre mobil internet kullanıcılarının sayısında bir önceki seneye göre %69’luk bir artış var. Fakat buna rağmen kullanıcılaıin %58’i mobil internet hizmetinin pahalı olduğunu düşünüyor. Ankete katılanların %70’i günde en az bir kere telefonlarından internete bağlanırken, %50’si de 2-3 saatte bir internete eriştiklerini dile getirmişler.

Sosyal ağ siteleri mobil internet kullanımını tetikleyen nedenlerin başında geliyor. Kullanıcıların %38’i bu yönde düşüncelerini dile getirirken sadece bayanların kullanımı tarafından bakıldığında ise bu oran %49’a çıkıyor. E-postalarını kontrol etmek için mobil interneti tercih edenlerin oranı %26, haberlere göz atmak için internete erişenlerin oranı %14, trafik ve seyahat güzergahı gibi konular hakkında bilgi sahibi olmak için mobil internete başvuranların oranı ise %6.

Mobil internetin kullanım yeri ile ilgili degişik bilgiler de şu şekilde; erkeklerin %50’si tuvalette bile mobil internet kullandıklarını dile getirirken, kadınların %72’si de yataktayken mobil üzerinden internete eriştiklerini açıklamışlar. Arkadaşlık, eğlence ve yeni bir ilişki yaşamak açısından değerlendirildiğinde ise kullanıcıların %64’ü hiç bir amaç gözetmeksizin eğlence için internette gezinirken yeni bir partner bulmak için mobil interneti tercih edenlerin oranı ise %11.
Ayakli Rehber

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım