Atasehir Finans Merkezinde Agaoglu Projesi

Yeni finans merkezinin Ataşehir'de kurulması kararı onaylandı. Bu gelişmenin ardından, yok satan 990 daireli Ağaoğlu Andromeda Rezidans'ta bir süredir satılık ve kirâlık opsiyonlarda 30'u aşkın isimden oluşan bekleme listelerinin oluşması nedeniyle Andromeda Plus projesi geliştirildi ve satışa sunuldu.

ATAŞEHİR FİNANS MERKEZİ OLACAK
Ataşehir'de kurulacak yeni finans merkezinin yarattığı yüksek ilginin yanı sıra bölgede son yıllarda alışveriş merkezlerinin, sosyal ve spor alanlarının artması bu lokasyona olan ilgiyi en üst düzeye taşımıştı. Ataşehir'in her anlamda daha çok beğenilen ve ilgi duyulan bir bölge olması, Andromeda gibi yüksek nitelikli bir rezidans projesinde de kirâlık ve satılık daire fırsatlarını bekleyenlerin sayısının hızla artmasına neden oldu. Düşük aidat bedelleriyle her türlü beş yıldızlı otel hizmetinin 7/24 sunulduğu Andromeda'da oluşan müşteri memnuniyeti de talebi yükselten başlıca etken olarak Ağaoğlu Andromeda Plus'ın hayata geçirilmesinde etkili oldu.

AĞAOĞLU'NDAN BÜYÜK PROJE
Andromeda Plus enerji tasarrufu sağlayan çevre dostu binalara verilen LEED Sertifikası'na aday oldu. Deniz manzarasıyla şehre hâkim bir konumda yer alan Andromeda Plus, yüksek katlarda yeşil ve doğal dokuyla iç içe yaşamaya olanak sağlayan kat bahçelerine sahip. Projenin üst katlarında yer alan gökyüzü villaları ve geniş bahçeleri ile villada yaşama keyfini etkileyici bir manzara ile buluşturuyor.

Andromeda Plus, konsepti, hizmetleri, mimari nitelikleri ve lokasyonu nedeniyle yüksek yatırım fırsatı sunuyor. Andromeda Plus, Ağaoğlu bünyesinde çalışan 320 mimar ve mühendisten, tasarım için çalışan 40 kişilik ekip tarafından tasarlandı. Andromeda Plus'ın mimari tasarımında ise lüks ve geniş odalar, kullanışlı mutfaklar, geniş banyolar ve bina girişinde mimar Melike Battal tarafından tasarlanan ihtişamlı bir lobi bulunuyor.

DÖRT DÖRTLÜK HİZMET
Diğer Ağaoğlu projelerinde olduğu gibi, Andromeda Plus'ta hizmete girecek "My Assistant" destek hizmetiyle, daire sahiplerine günün her saatinde rezidans hizmeti sunulacak. Konut sahipleri ve sakinlerine beş yıldızlı otel standartlarında rezidans hizmetlerinin sunulacağı Andromeda Plus'ta, My Club ve sosyal aktiviteler de yer alacak.

Ataşehir'in en bilinen caddesi üzerinde, merkezi bir konumda yer alan Andromeda Plus'ta daire büyüklükleri 77 ile 335 metrekare arasında değişiyor ve 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipinde farklı modellerden oluşuyor. 398 konuttan oluşan Andormeda Plus'ta fiyatlar daire tipine ve büyüklüğüne göre 386 bin TL ile 2 milyon 200 bin TL arasında çeşitlilik gösteriyor.

Konuyla ilgili görüşlerinizi yorum olarak paylaşabilirsiniz..Ayakli Rehber, 2010 yılından bu yana yayınlanır ve iş dünyasindaki gelişmeleri bloga taşır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım