gelir uzman yardimcisi sinavi 28 nisanda

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Maliye Bakanlığı'na 500 Gelir Uzman Yardımcısı alınması için açılacak sınavı dün onayladı. Sınav 28 Nisan'da yapılacak.

Maliye Bakanı Şimşek konuya ilişkin açıklamasında düsturlarının "devleti bu milletin hizmetkarı yapmak" olduğunu belirterek, "Maliye, köklü geleneklerden, kuvvetli bir temelden ve yetkin bürokratlardan beslenen çok nitelikli bir yapıdır. Bu manada göreve geldiğimden bu yana bu saygın kurumu çağın modern rituellerine uygun bir şekilde geliştirip yüceltmeye çalışıyorum. Aldığımız sonuç, geldiğimiz noktanın çabalarımızın doğruluğunu destekler nitelikte olduğunu görmek beni heyecanlandırıyor ve umutlandırıyor. Bugün kıymetli gençlerimize bir müjde vermek istiyorum. Gelir İdaresi Başkanlığı'mızın 500 Gelir Uzman Yardımcısı almak için açacağı sınavı dün itibarıyla onayladım. Sınav tarihi 28 Nisan 2012 olacak" dedi.

Şimşek, başta il kontenjanları olmak üzere ayrıntılar belli olduğunda kamuoyuyla paylaşacaklarını bildirdi. (ANKA)



Konuyla ilgili görüşlerinizi yorum olarak paylaşabilirsiniz..Ayakli Rehber, 2010 yılından bu yana yayınlanır ve iş dünyasindaki gelişmeleri bloga taşır.

Yorumlar

  1. Ayrıntılar belli olduğunda detayları da bekliyoruz sizden. Teşekkürler

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorum Yaparken sayfaya nereden geldiğinizi belirterek küfüre yer vermeden, anlaşılır bir dille yazmanızı rica ederiz..

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım