Ndesign Yonetim kurulu Baskani Ahmet Gulec

NdesigN markasıyla 28 yıldır kesintisiz bir şekilde faaliyetini sürdürmekte olan Nurhas Mobilya A.Ş. İnegöl’de kurulu 2 ayrı fabrikasıyla hizmete devam etmektedir. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet GÜLEÇ, MOSDER Yönetim Kurulu Üyesi olarak sektörle ilgili tüm gelişmelerin yakın takipçisidir. Ndesign ile ilgili olarak görüşlerine başvurduğumuz Ahmet GÜLEÇ şirketini şu şekilde ifade ediyor;

NdesigN olarak tamamen tasarım odaklı koltuk ve mobilyalar üretiyoruz. Ürünlerimizi yurtiçinde ciddi sayıda kurumsal bayilerimize pazarlamanın yanı sıra, son dönemde ağırlık verdiğimiz üzere, perakende satış mağazalarımız yoluyla halkımızın beğenisine sunuyoruz. Markalaşma yolunun kaliteli üretim süreci, uygun fiyat politikası ve %100 müşteri memnuniyetinden geçtiğini biliyoruz. Bu nedenle yatırımlarımızı bu kriterler doğrultusunda sürdürüyoruz. İnegöl Mobilyası’nın yurtdışında tanıtımını da çok aktif bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Halen 66 ülkede pek çok müşterimize ihracatımızı her geçen gün arttırarak ilerliyoruz. Nitekim İstanbul İhracatçılar Birliği’nin 2010 yılı Türkiye Mobilya İhracatçıları sıralamasında beşincilik ödülümüz vardır. Önümüzdeki dönem yurtiçi faaliyetlerimizin yanı sıra ülkemiz ihracat girdisine önemli katkılar sağlayacağımız için çok mutluyuz.”

NdesigN Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet GÜLEÇ’in demecinden de anlaşılacağı üzere firma, ülkemizdeki kaliteli mobilya anlayışına önemli katkılar sağlamakta ve bu anlayışı dünya pazarlarına taşıyarak Türk mobilya sektörü için adeta bir dinamo görevi görmektedir. Öte yandan bu anlayışla İnegöl ve ülkemiz için istihdam oluşturmaya devam etmektedir.

Konuyla ilgili görüşlerinizi yorum olarak paylaşabilirsiniz..Ayakli Rehber, 2010 yılından bu yana yayınlanır ve iş dünyasindaki gelişmeleri bloga taşır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım