turk telekom'un futbol takimlarina sponsorlugu

Türk Telekom, çeşitli alanlarda sponsorluk ve işbirliği yaptığı stratejik iş ortaklarına bir dünya devini daha ekledi.
Türk Telekom, Manchester United Futbol Kulübü ile yaptığı işbirliği kapsamında kulübün mobil hakları, online oyun hakları, sosyal medya projeleri, spor okullarına yönelik hakları ile çeşitli pazarlama ve ağırlama haklarının kullanımı üç yıllığına Türk Telekom'un oldu. Şirketten yapılan açıklamaya göre, Türk Telekom Grubu şirketlerinden Avea ve Sobee'nin de dahil olduğu sponsorluk işbirliği uyarınca Manchester United'ın mobil hakları, online oyun hakları, sosyal medya projeleri, spor okullarına yönelik hakları, çeşitli pazarlama ve ağırlama haklarının Türkiye'deki kullanımı üç futbol sezonu boyunca Türk Telekom'a verildi. Türk Telekom Grubu şirketlerinden Sobee'nin geliştirdiği ve dünyanın ilk 11'e 11 oynanan online futbol oyunu olan I Can Football'un Manchester United Futbol Kulübü ile yapılan işbirliği kapsamında önemli bir yeri olacak. Yakın bir zamanda ikincisi çıkacak olan oyunda, Manchester United Futbol Kulübü'nün lisanslı içerikleri yer alacak.

Manchester United'ın dünyaca ünlü futbolcularının Türk Telekom reklamlarında oynamasını da içeren işbirliği kapsamında kulübün son kazandığı Premier Lig şampiyonluk kupasının İstanbul'da sergilenmesi gibi etkinlikler de bulunuyor. Genç yetenekler için düzenlenecek olan Manchester United futbol okulu da işbirliği kapsamında yer alıyor. Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan, işbirliğine ilişkin yaptığı açıklamada, "Bu işbirliğinden futbolun coşku ve heyecanına yakışır projeler çıkacağından eminiz." dedi. Manchester United Ticari Direktörü Richard Arnold ise şunları kaydetti: "Dünyanın en sevilen sporunda en çok desteklenen kulüp olmak bizim için büyük bir şans ve bunun gibi anlaşmalar, taraftarlarımızla aramızda başka hiçbir kulübün sahip olamadığı bir bağ kurmamıza da imkân veriyor."

Konuyla ilgili görüşlerinizi yorum olarak paylaşabilirsiniz..Ayakli Rehber, 2010 yılından bu yana yayınlanır ve iş dünyasindaki gelişmeleri bloga taşır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım