Turkcell Karabuk Cagri Merkezi

Turkcell, gençlere yönelik ilk özel çağrı merkezini Karabük'te kurdu. 110 kişiye istihdam yaratacak merkezde, telefon dışında e-mail ve SMS çağrılarına da yanıt verilecek
Turkcell gençlik kulübü "Gnctrkcll" abonelerine özel çağrı merkezi kurdu. Kısa mesaj ve e-mail üzerinden gelen sorulara cevap verecek yeni merkez Karabük'te açıldı. 110 çalışan kapasiteli çağrı merkezi, telefonla iletişim dışında vereceği hizmet ile bu alanda bir ilk olma özelliği taşıyor. Turkcell Global Bilgi Karabük Çağrı Merkezi'nin açılışı Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, AK Parti Karabük milletvekili Mehmet Ali Şahin, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanı Tayfun Acarer ve Turkcell Global Bilgi Genel Müdürü Bahadır Pekkan'ın katılımı ile gerçekleşti. 12 milyon aboneli "Gnctrkcll" kulübü üyeleri 7 gün 24 saat sorularına kısa mesaj SMS ve e-mail üzerinden gelen sorularına Karabük'teki 13. çağrı merkezinden cevap bulabilecek. Merkez yakın zamanda sosyal paylaşım siteleri Twitter ve Facebook üzerinden gelen sorulara da cevap verebilecek.

Konuyla ilgili görüşlerinizi yorum olarak paylaşabilirsiniz..Ayakli Rehber, 2010 yılından bu yana yayınlanır ve iş dünyasindaki gelişmeleri bloga taşır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım