Ekomini Kaç Şubeye Ulaşti..?

Anadolu Grubu, Ekomini Marketler zinciri kurarak bu sektöre büyük bir adımla giriş yapmıştı..

Ekomini Efes Marketlerinin bu atağını yaklaşık bir ay önce aşağıdaki linkte yayına almıştık..

http://ayaklirehber.blogspot.com/2012/12/anadolu-grubunun-ekomini-atagi.html

Bugün itibariyle Ekomini tam 70 ilde 551 şubeye ulaşmış durumda.. Ekomini'nin 2 yılda 5000 şubeye ulaşmak gibi öenmli bir hedefi var.. 28 aralık 2012'de haberi yayınladıgımızda 490 şube vardı.. Şuanda bu şube sayısı 551..

Ekomini bir ay içerisinde yaklaşık 70 şube açmış olacak..bu oldukça iyi bir rakam..  Peki ekomini nasıl mekanlarda şube açıyor..?

30 ile 100 metrekare büyüklüğünde bir kiralık dükkanınız varsa aşağıda vereceğimiz linkten hemen bir form doldurun.. sizinde dükkanınız saat 24.00e kadar açık olan ekomini tarafından kiralanabilir belki..

Bu arada Ekomini, her ay için Ekomini'k ürünler belirliyor.. Fırsat buldukça bizde bu Ekomini'k ürünleri yazmaya çalışırız..

anadolu grubunun ekomini atağı başlıklı yazımızda Efes'in bir çok tekel shoplara tabela yaptıgını ve artık Ekomini içinde de satıldığından dolayı, tekel shoplara nasıl etkisi olur diye yazmıştık..

Efes, Tekel shoplara tabela yapmaya devam ederse Ekomini marketlerin içinde satılan Efes ürünlerinin rağbet görmesini istemiyor diye düşünmek normal olacaktır.. Bu yüzden Anadolu grubu artık tekel bayilerinden ziyade Ekomini içindeki efes ürünlerine yönelinmesini isteyecektir..

Konuyla ilgili görüşlerinizi yorum olarak paylaşabilirsiniz..

Ayakli Rehber, 2010 yılından bu yana yayınlanır ve iş dünyasindaki gelişmeleri bloga taşır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım