Fratelli La Bufala, italyan Pizza Geleneği

Fratelli La Bufala İstanbul sizi, benzerlerini ancak Napoli’de tadabileceğiniz “Napoliten pizza” ve manda sütünden yapılmış gerçek “mozzarella” peynirinin eşsiz lezzetlerini keşfe çağırıyor. İtalya’nın üç büyük gastronomi bölgesinden biri olan Napoli gastronomisinin 300 yıllık mutfak geleneğinin mirasçısı ve dünyanın en büyük İtalyan pizza Grubu Fratelli La Bufala; Milano, Roma, Miami, Barcelona, Rio De Janeiro, Washington, Londra gibi büyük metropollerden sonra İstanbul’da da bir restoran açtı.

Fratelli La Bufala, geleneksel Napoli stilinde hazırlanmış odun alevli tuğla pizza fırınından “İtalyanların pizza yemeğe gittiği, gerçek Napoli pizzası” nın yanı sıra; yüzde yüz manda sütünden yapılmış “gerçek mozzarella peyniri”, manda eti, sığır eti, salam, el yapımı makarnalar, özel üretim sebzeler, manda sütü kremasından elde edilen tatlılar, Napoli kahvesi, peyniri ve özel Napoli şaraplarından oluşan mönüsü ile mirasçısı olduğu Napoliten mutfağının sağlıklı ve lezzetli “Akdeniz Tipi Beslenme” çizgisini seçkin konuklarıyla paylaşıyor.
Fratelli La Bufala Pizzası…
Fratelli La Bufala’nın ana ürünü olan “Napoliten pizza”nın yapımında geleneksel Napoli stilinde hazırlanmış tuğla pizza fırını kullanılıyor. Napoli pizzasının hamuru geleneksel doğal mayalarla tutturuluyor, bu nedenle Fratelli La Bufala’nın tüm şubelerinde hep aynı hamur çoğaltılarak her yerde aynı lezzet korunuyor. 20 çeşitten fazla pizzanın yer aldığı mönüde; pizzaların farklı lezzetinin nedeni, her porsiyonda 100 gr manda sütünden yapılan mozzarella peyniri kullanılması ve pizzanın özel seçilen sebzelerle tamamlanması.
Fratelli La Bufala, flb bayilik, bayilikler, bayilik, iş fikirleri, yeni iş fikirleri, iş fırsatları, flb, Fratelli La Bufala istanbulbayilik, bayilikler, franchise, franchising, bayilik veren şirketler, bayilik verenler, bayilik veren firmalar, francise, bayilik arıyorum, sermayesiz bayilikler

Özel olarak yaptırılan manda sütünden ekşi krema, unu farklı özel hamurun üzerine sürülüyor, ardından da güneşte olgunlaşmış domates püresi yayılıyor, en üstte de mozzarella peyniri serpiştirilerek, odun ateşinde özel fırında pişiriliyor. Pizzaya malzemeler fırından çıktıktan sonra taze olarak ekleniyor. Tat ve şekil olarak farklı bir pizza olan Fratelli La Bufala pizzası, 350 derece sıcaklıkta tutulan fırında dakikada bir çıkıyor.

Fratelli La Bufala - Mozzarella…
Tüm “Fratelli La Bufala” restaurantlarında kullanılan mozzarella peyniri, Napoli’de dünyanın en büyük mozzarella üreticisi Mandara Mozzarella’dan alınan D.O.P özel bir peynir… Pizzaların yanı sıra soğuk mezelerde de kullanılan manda mozzarella’sı, Fratelli La Bufala -İstanbul’a lezzet ve kıvamının muhafaza edildiği özel bir şoklama yöntemi ile Napoli’den ithal olarak geliyor.

İtalya’da beş kuşaktır bufalo mozzarellası üreten Mandara Mozzarella fabrikası Campania bölgesinin kuzeyinde yer alıyor. Yakın bölgelerde yaşayan mandaların sütleri, 24 saat dinlendirildikten sonra işçiler tarafından karıştırılarak git gide kıvamı yoğunlaştırılıyor ve peynire dönüşüyor. Toplam üç saat içinde karışım şekillendirilerek kar beyazı küreler oluşturuluyor. Daha sonra bu küreler tuzlu suya koyularak gün içinde İtalyan marketlerine, birkaç saat içinde de Avrupa ve Avrupa dışı ülkelere gönderiliyor, nereye gönderilirse gönderilsin peynirler özel şoklama yöntemi ile her zaman ilk tazeliğini koruyor. Mozarella’nın eşsiz lezzetinin korunması için maksimum 3 gün içinde tüketilmesi gerekiyor.

Manda Etinin Eşsiz Lezzeti…
Karakteristik özellikleri nedeniyle her yaştan “etsever” için uygun olan Manda eti; doymuş yağ oranı düşük, protein, vitamin ve demir açısından zengin, yağsız, yumuşak ve hafif, tat olarak da dana etinden farkı olmayan, sadece terbiyesi farklı yapılan bir et türüdür. Besleyici özellikleri nedeni ile özellikle çocuklar, gençler, yaşlılar, sporcular tarafından tüketilmesi önerilmektedir. Ete tadını veren, mandaya yedirilen yem ise İtalya’dan gelen reçeteler doğrultusunda özel olarak hazırlanmaktadır.

Fratelli La Bufala bayilik başvurusu için lütfen buraya tıklayınız .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım