İnegol Avm Fusion Magazasi

Kârlı ve keyifli alışverişin adresi İnegöl AVM’nin geniş marka konseptine bayan giyimin öncü markalarından FUSİON da eklendi. Günümüz moda trendlerinin klasik, modern ve spor çizgilerini geniş ürün yelpazesine yansıtan FUSION’un İnegöl AVM’deki mağazasının açılış törenine ilgi yüksek oldu.

İnegöl AVM’ye ilgi her geçen gün daha da çok artıyor. Ünlü çok sayıda markayı çatısı altında toplayan, etkileyici mimarisi, eğlence mekânları, fast food restoranları, birbirinden özel kampanyaları, sürpriz hediyeleri ile kısa zamanda kârlı ve keyifli alışverişin adresi olan İnegöl AVM müşterilerinin beğenisini her gün daha çok kazanıyor.

5M Migros, YKM, TEKZEN, Burger King, Çilek Mobilya, Kiğılı, US POLO, LC Wakiki, Defacto, Koton, Mavi Jeans, Loft, Pierre Cardin, Flo, Seven Hill, TeknoSa, Kafkas başta olmak üzere 80 dolayında markanın tercihi olan İnegöl AVM’de şimdi de bayan giyimin öncü markalarından FUSİON bir mağaza açtı. İnegöl AVM’yi tercih etti. FUSİON’un Cumartesi günü saat 16.00’da yapılan açılış törenine İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, Belediye Meclis üyeleri, İnegöl AVM ve Kırcalı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Alaattin Kırcalı ile çok sayıda davetli katıldı.


Konuyla ilgili görüşlerinizi yorum olarak paylaşabilirsiniz..Ayakli Rehber, 2010 yılından bu yana yayınlanır ve iş dünyasindaki gelişmeleri bloga taşır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım