İnegol: NDesigN 2 Odul Birden Aldı. İnegol Mobilyasi

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) tarafından düzenlenen 7. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışmasına 2 öğrencinin tasarımlarıyla iki farklı kategoride katılan NdesigN, her iki kategoride de birinciliği elde etti.

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) tarafından düzenlenen 7. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu. Üniversitelerin Endüstri Ürünleri Tasarımı ve İç Mimarlık Bölümü öğrencilerinin yanı sıra profesyonellerin başvurduğu yarışmanın ödül töreni, 13 Aralık tarihinde Yapı-Endüstri Merkezi’nde gerçekleştirildi.



Türkiye’de ilk kez üniversite öğrencilerinin mobilya tasarımlarının sanayiciler tarafından üretime alındığı yarışma, binlerce TL’lik para ödülünün yanı sıra, tasarım haklarının tescili, uluslararası fuarlara katılım ve sektör öncüsü markalarda kariyer olanakları sunuyor. Yarışmaya da İnegöl’den NdesigN firması iki kategori dalında katılımcı oldu ve her iki kategoride de birincilik ödüllerine layık görüldü.



Ödül törenine NdesigN Fabrika Müdürü Ahmet Yıldırım katılarken, Yıldırım burada yaptığı konuşmasında; “Bu yarışmaların devamını getirerek güçlü sanayicilerin desteğiyle de genç, dinamik, çalışkan tasarımcılarımızın yeni tasarımlarıyla dünyadaki mobilya trendini, tarzı ve modayı belirleyen öncü bir ülke oluruz” dedi.

2 Kategoride NdesignN Birinci
NdesigN’ın yarışmaya katıldığı kategorilerden biri; oturma ve dinlenme kategorisi. Bu kategoride Marmara Üniversitesi İç Mimarlık bölümü öğrencisi Dilek Kepenek’ün tasarı ve NdesigN’in üretimi birincilik elde etti. Tamamlayıcı Mobilya Servis Ünitesi Kategori Kısmında ise; Anadolu Üniversitesi İç Mimarlık bölümü öğrencisi Mehmude Mehtap Elligram’ın tasarımı ve yine NdesigN’in üretimi bu kategoride de birinciliği elde etti.



Ayakli Rehber

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım