Avm'de ne is yapilir, Citir Usta Bayiligi
Çıtır Usta , ilk restoranını 2003 yılında İstanbul’daki Galeria AVM’de açmıştı. İstikrarlı bir şekilde büyüyen şirket, ilk 4 yılında şube sayısını 10’a çıkardı. 2007’de franchising sistemiyle şubeler açmaya başlayan Çıtır Usta’nın bugün 35 restoranı var. Şirketin sağladığı istihdam sayısı ise bine yaklaştı. Çıtır Usta Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Külekçioğlu, “Pide, kebap, döner ve lahmacunda kullandığımız tüm etler Bandırma ve Edirne’deki çiftliklerde bize özel hazırlanıyor. Et seçiminde çok titiz davranıyoruz. Markamızın ön plana çıkmasında bunun etkisi çok fazla oldu” diyor. Çıtır Usta restoranlarında Gaziantep ve Kilis mutfağı ağırlı olmak üzere birçok farklı yöreden yemek seçenekleri bulunuyor. Külekçioğlu, genellikle AVM’lerde şube açtıkları için fast food restoranlarıyla karıştırıldıklarını söylüyor. Ardından da farklarını şöyle anlatıyor: “Şubelerimizin hizmet ve dekorasyon konumlandırması alakart sistemine yönelik. Başlangıçlar, salatalar, lahmacun, pide, kebap çe