Evlerde Ek is

Evde Yapılacak Ek İşler 2015
Evde çalışmak isteyenler için firmalar ek işler vermekte ve insanların evlerinde de para kazanmalarını sağlamaktadır. Birçok sektörde bu tarz işlerin bulunuyor olması ise insanların maddi olarak daha rahat nefes almasını sağlamaktadır. Bugün çevremize baktığımız zaman belki ek iş yapan kişileri göremeyebiliriz. Çünkü bu ek işlerin hepsi evde basit ve gizli bir şekilde yapılabilir ve kimsenin haberi olmaz. Siz ek işinizi dışarıda yapmak isterseniz ve farklı bir ortamda çalışırsanız belki insanlar sizi görebilir. Böylelikle kendinizi rahatsız hissedebilirsiniz ancak; evde yapılacak ek işler sayesinde ne dışarı çıkmak zorunda kalırsınız ne de aynı zamanda kimseye görünmüş olursunuz. Böyle kolaylık sağlayan firmalarda varken bence değerlendirmek çok faydalı olacaktır. 

evde hangi ek isi yapıyorsunuz.?
EVDE NİKAH ŞEKERİ İŞİ: Yine evde yapılması çok tercih edilen işlerden birisi olan evde nikah şekeri işi sayesinde para kazanabilirsiniz. Ortalama hazırlayacağınız nikah şekeri başına 10 – 25 kuruş arasında bir ücret ödeyen firmalar eğer yapacağınız nikah şekeri çok değişik ve garip ise daha fazla da para ödeyebilir.

EVDE KINA PAKETLEME İŞİ: Bildiğiniz gibi düğünler ve kına gecelerinin yaklaşması zamanında hemn misafirlere dağıtmak hem de kına yakmak için dağıtılan küçük keselerde kınalar hazırlatılmaktadır. Düğün sahipleri bunun siparişini verdikleri zaman firmalarda öncelikle ödemeyi alırlar. Daha sonrasında ise evlerde çalışacak olan kişilere nasıl ve kadarlık paketlemeler yapacaklarını bir örnek ile açıkladıklarından sonra işin yapılması için evlere işi gönderirler. Kimi zamanlar 1 kimi zaman ise 3 KG dan hazırlanan kınaları hazırlamak da çok ciddi zahmet istemektedir. Fakat paket başına 5 – 10 kuruş gibi bir ödeme yapılmakta daha fazlası verilmemektedir. Ayrıca evde kına paketleme işiyapacak olan kişilerin birisi ile çalışmaları daha sağlıklı olacaktır.


EVDE ÜTÜ İŞİ: Evde ütü işi yapmak isteyenlerin yakacakları elektrik parasını bile düşünmeleri gerekmektedir. Çünkü zahmetli olduğu kadar masraflı da olmaktadır. Genellikle tanesini 50 kuruştan ütüleyen kişiler değişik modellere göre farklı paralar isteyebiliyorlar. Örneğin bir pantolon 50 kuruşa ütülenirken bir gömlük 1 TL ye ütülenebilir. Bu sebeple evlere ütü işi veren firmalar size şu kadar ödeme yapabilir diyerek kesin ya da yakın bir rakam veremiyoruz. İşin çok çıkması ve size farklı kıyafetlerin gelmesi sizin gelirinizi artırabilir.

EVDE KUTU KATLAMA İŞİKutu katlama işi bildiğiniz gibi çok sık duyulan ve pratik işlerden birisidir. Evlerinizde size verilmiş olan kapalı kutuları açabilir ve saniyeler içerisinde katlayarak hemen teslim edebilirsiniz. Özellikle kolay yoldan para kazanmak isteyenler için son derece pratik bir iş olduğunu söyleyebiliriz. Firmalar katlanan kutu başına 5 ila 10 kuruşa kadar para vermektedir. Eğer hızlı çalışırsanız çok para kazanabilirsiniz.


EVDE DAVETİYE KATLAMA İŞİ: Özellikle yaz aylarında düğünlerin artması ile evlerine ek iş alanların sayısı da artıyor. Davetiyelerin basılması ve hazırlanması matbağalar için ciddi bir zaman kaybı olurken bu zaman kaybını azaltmak adına firmalar sadece katlama işini evlerde çalışan insanlara veriyorlar. Davetiye başına türüne göre 5 ila 25 kuruş veren firmalar eğer sıkı bir çalışan olduğunuzu görürlerse size çok daha iş verebilirler. Eğer birde eliniz hızlıysa evde davetiye katlama işi ile çok para kazanabilir ve hatta evinize ek gelirden çok düzgün ve sağlam bir gelir elde etmiş olabilirsiniz. Çünkü davetiyeler sadece yazın değil yılın her mevsiminde hazırlanabiliyor.

EVDE POŞET KATLAMA İŞİ: Günlük hayatlarımızda kulladığımız poşetleri çok basit bir şekilde katlayabilir ve paranızı kazanabilirsiniz. Sinir bozucu bir iş olmayan ve herkesin evlerinde kolaylıkla halledebileceği bir iş olan poşet katlama işi sayesinde insanlar paraya para demiyor desek yalan olmaz. Çünkü firmalardan altıkları tonlarca poşeti katlayarak ciddi bir gelir elde edebiliyorlar. Aylık 600 – 1.000 TL arasında para kazanmak bu iş ile mümkün olabilir.

EVDE ETİKET İŞİ: Kıyafet, yiyecek ve daha birçok ürünün üzerinde yazılı olan etiketlerin hazırlanması da yin aynı şekilde evlere ek iş olarak verilmektedir. Etiket işi yapmak isteyenlerin öncelikle bu işi veren firmaları bulmaları gerekmektedir. Açık konuşmak gerekirse etiket işi veren firmalarda çok sık bulunan türden firmalar değildir. Bu nedenle sıkı bir araştırma yapmanız gerekebilir. Ama eğer işinizi iyi yaparsanız güzel para kazanabilirsiniz. Toplu halde gelecek olan işi hızlı bir şekilde teslim ederseniz tekrardan iş alabilir ve çok para kazanabilirsiniz.

EVDE BONCUK İŞİ: Basit işler arayanların ilk işleri arasında yer alan evde boncuk işi sayesinde birçok bayan evlerine ek gelir getirmektedir. Özellikle bayanların çok rahatlıkla yapabileceği bir iş olan boncuk işi sayesinde çalışanlar yaptıkları boncuklara ve türlerine göre değişik paralar kazanabiliyorlar. Yaptıkları tane başına 25 kuruş ile 1 TL alan kişiler evlerinin bazı büyük ihtiyaçlarının giderilmesinde ciddi rol oynamaktadır. 

Yorumlar

  1. Evde davetiye katlama işi arıyorum dönüş yaparsanız memnun olurum ise ihtycm var

    YanıtlaSil
  2. Evde yapılabilck iş arıyorum bebeğim oldugu icin calisamyrm ihtycm var

    YanıtlaSil
  3. Evde davetiye katlama işi istiyorum başka paketleme de olur çok ihtiyacım var

    YanıtlaSil
  4. ev hanımıyım davetiye.kına.paketleme ve benzeri işler yapabilirim...sarma ve yemek çesitleri yapabilirim...lütfen yardımci olun

    YanıtlaSil
  5. Hepsini yapabilirim sagligimiz oldugu muddetce

    YanıtlaSil
  6. İş arıyorum acil paketleme işi olur. Elim hızlı inegöl Mesudiye MH oturuyorum

    YanıtlaSil
  7. İnegöl oturuyorum elim hızlı paketleme işinde tecrübeliyim

    YanıtlaSil
  8. Evde paketleme işi arıyorum.
    Çok acil işe ihtiyacım var

    YanıtlaSil
  9. Evde paketleme işi yapmak istiyorum cok ihtiyacım var

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorum Yaparken sayfaya nereden geldiğinizi belirterek küfüre yer vermeden, anlaşılır bir dille yazmanızı rica ederiz..

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım