Evde Yapilan Farkli Bir is - evde ne is yapilir

Evde ek is aramak
Evlerde ek iş yapmak gelirine katkı saglamak isteyen kişilerce basvurulan bir yöntem. Maaşları yetmeyen kişiler, evde ek iş yaparak bütçelerine katkı saglıyorlar.. Bir çok kişi;

  •  evde hangi işi yapsam daha karlı olur,
  • evde yapacagım işten nasıl kazanırım
  • ek iş yapmak karlı mı
  • evlerde nasıl çalışılıyor 
gibi sorular soracaktır..  Daha önce evde nikah sekeri, mandal üretimi gibi başlıklarda yayınlar yayınlamıstım.. onların da linkini aşağıda paylaşacagım..

Bu yazıda ise size daha farklı bir şeyden bahsetmek istedim.. 

Evde Sehpa Üretimi
Evde üretim nasıl yapılır diyeceksiniz.. Sehpa üretmek size belki garip gelecektir.. Sehpa yapmak evet biraz ugrastırıcı bir iş belki ama eli yatkın olanlar için gercekten zevkli bir iş.. Bu sehpaları yapıp satması ise tamamen sizin yeteneğiniz.. 

Evde ürettim, Nasıl Satarım
Evde ürettiğiniz sehpayı satma kısmı sizi en çok yoracak kısım olabilir.. Sadece sehpa değil her üretilen ürün satılırken zorlanılır.. ama eger satısı yapabilirim diyen kişiler varsa  sehpa üretimi işini kesinlikle tavsiye ediyorum..
Satış için bayanlara tavsiye verecek olursam, mutlaka gezmeye gidiyorsunuzdur.. yaptıgınız sehpaların resimlerini dosya yapıp cantanızda taşırsanız arkadaslarınıza bu sehpaları satabilirsiniz.. Oya işler gibi farklı desenler cıkarıp bu sehpaları üretebilirsiniz..

Evde Nasıl Sehpa Üretilir..
Evde yapacagınız sehpalar sekizgen ve altıgen sehpalar olabilir.. klasik görünümlü bir sehpa üreteceksiniz.. el emegi olan bir sehpa üreteceksiniz.. 
Yapabileceginiz bazı desenleri yakında yine bu blogda yayınlayacagım.. yapılısı resimlerle göstereceğim.. ilgilenen kişiler yorum yazabilirler..

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım