Mobilyanın Alışveriş Merkezi Kuruluyor..

Yaklaşık 40 yıldır İstanbul Dudullu'da faaliyet gösteren Modoko, Türkiye'nin ilk mobilya alışveriş merkezi (AVM) haline geliyor.
Mevcut mobilya mağazaları yerini korurken Kapalıçarşı tarzı bir yapılanmayla Modoko'nun yaz kış rahat bir şekilde gezilebilmesi hedefleniyor. Modoko Yönetim Kurulu Başkanı Etem Özçelik, alınan imar izinleriyle birlikte mağazaların 4 kata kadar çıkabilecek konuma geldiğini, böylece yeniden dönüşüm fırsatı doğduğunu söyledi. Modoko için yıllardır verdikleri mücadeleyi tapuların ve yeni imar izninin alınmasıyla sonlandırdıklarını belirten Özçelik, "Bugün Modoko'nun doğum günü. Bundan böyle Modoko'daki mağazalar alanlarını artırabilecek ve showroom alanlarını genişletecek. Hedefimiz, buradaki showroom alanlarını artırmak değil, Modoko'yu ve mobilya sektörünü 50 yıl ötesine taşıyacak AVM projesini harekete geçirmek. Tamamen alışveriş merkezi mantığıyla yeniden dizayn edeceğiz. Plan ve projesini 11 Mayıs'taki genel kurulumuzdan sonra yapacağız." diye konuştu.

Mobilya denilince ilk akla gelen yerlerden biri olarak Modoko'nun bu alanda yeni projelerle öncü olmaya devam edeceğini anlatan Özçelik, www.modoko.com.tr internet adresinin 6 dilde yayında olduğunu, bu yönüyle de dünyanın birçok yerinden müşteriye hitap ettiğini söyledi. Son olarak Güvence Belgesi ile tüketiciye güven tescil ettiklerini ifade eden Özçelik, "Artık Modoko'dan aldığınız bir üründen memnun kalmazsanız, paranız size çok kısa süre içinde iade ediliyor. Bunun güvencesini Modoko veriyor. Modoko'da alışveriş yapıyorsanız, arkanızda biz varız." dedi.
Ayakli Rehber

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım