İmob'taki Mobilya Firmaları


İnegöl’den 85 firmanın boy göstereceği İstanbul Mobilya Fuarı bugün kapılarını açıyor. 5 gün süresince, 9 salonda, 300’ün üzerinde firmanın yer alacağı fuarın 3’te 1’lik kısmını İnegöllü mobilya firmalarını oluşturuyor.


Dünyanın en büyük 3. mobilya fuarı olmaya aday İstanbul Mobilya Fuarı (İMOB) 31 Ocak Salı günü(bugün) açılıyor. 8.kez ziyaretçiyle buluşacak olan İstanbul Mobilya Fuarı, 31 Ocak-04 Şubat 2012 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi / CNR Expo’da gerçekleştirilecek. Fuara İnegöl’den 85 firma katılım gösterecek.



Fuar, 5 gün süresince, 9 salonda, 300’ün üzerinde katılımcıyla 100 bine yakın ziyaretçi ağırlamayı hedefliyor. Yurt içinden olduğu kadar yurt dışından da yoğun ilgi gören İMOB 2012 için, Ekonomi Bakanlığı koordinatörlüğünde ve İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği organizatörlüğünde alım heyeti çalışmaları gerçekleştirildi. Almanya, Azerbaycan, BAE, Belçika, Bulgaristan, Cezayir, Fransa, Hırvatistan, Hollanda, Irak, İngiltere, İran, İrlanda, İspanya, Katar, Kazakistan, Kenya, Libya, Lübnan, Macaristan, Mısır, Moldova, Romanya, Rusya Federasyonu, Suudi Arabistan, Türkmenistan, Ukrayna, Ürdün ve Yunanistan’dan yoğun bir ziyaret bekleniyor. Fuar, 2012 yılında yurt dışı ziyaretçi sayısını daha da arttırarak mobilya ihracatına ve marka gelişimine katkı sağlamayı hedefliyor. Fuarı alım heyetlerinin yanı sıra İran ve Rusya’dan pek çok alıcı grubunun ziyaret etmesi bekleniyor.



8. İstanbul Mobilya Fuarı İMOB 2012, 31 Ocak – 04 Şubat 2012 tarihlerinde 10.00–19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Mobilya’da en yeni ve en özgün tasarımları bir araya getiren fuar, 6. kez düzenlenecek olan IMOB Tasarım Yarışması ile de dünyaya Türk Mobilyası tasarımlarını sunma zemini hazırlıyor. Bu yıl Yarışma, rekor bir katılımla 175’ten fazla mobilya tasarım projesi ile heyecan yaratacak. Ödül kazanan tasarımlar 01 Şubat 2012 Çarşamba günü saat 17.00’da CNR Expo Ana Fuaye alanında kokteyl eşliğinde açıklanacak daha sonra fuar süresince sergileneceklerdir.



İMOB 2012’in katılımcı profilinde modern ve avangart mobilya, modüler mobilya, klasik ve neo -klasik mobilya, oturma grupları, bebek, çocuk ve genç mobilyaları, yatak odası, yataklar, tek kullanılan mobilyalar ve aksesuarlar yer alıyor. Ziyaretçi profilini ise mobilya mağazaları, zincir mağazalar, toptancılar, dağıtıcılar, ithalatçılar, ihracatçılar, mimarlar, iç mimarlar, dekoratörler, endüstriyel tasarımcılar ve mobilya yan sanayi üreticileri başta olmak üzere mobilya sektörü ile ilgili tüm profesyoneller oluşturuyor.

Ayakli Rehber

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım