İstanbul Mobilya Fuarı 2012, Fuar Açıklaması


Tarih: 31 Ocak - 04 Şubat 2012 / Ziyaret Saatleri : 31 Ocak - 03 Şubat, 10:00 - 19:00, 04 Şubat, 10:00 - 18:00 / Yer: Cnr Expo İstanbul – Türkiye

MOBİLYANIN EN BÜYÜK VİTRİNİ İMOB'A GERİ SAYIM BAŞLADI!Yeni modeller, favori renkler, son trendler İstanbul Mobilya fuarında olacak.
Dünyanın en büyük mobilya fuarları arasında yer alan İstanbul Mobilya Fuarı İMOB 2012 için geri sayım başladı. 8. kez ziyaretçiyle buluşacak olan İstanbul Mobilya Fuarı, 31 Ocak – 04 Şubat 2012 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi / Cnr Expo’da gerçekleştirilecek.
Güncel basın bülteni için tıklayınız...

TÜRKİYE’DE ÜRETİLİYOR, İMOB’DA SERGİLENİYOR, DÜNYA’YA SUNULUYOR!
Türk mobilya markaları tasarım, kalite ve uygun fiyat politikaları ile dünya vitrinine İMOB’da çıkıyor.
Mobilya’daki en yeni ve en özgün tasarımlar 8. İstanbul Mobilya Fuarı İMOB’da… Türk mobilya sektörünü dünyanın dört bir yanından gelen alıcılarla İstanbul’da bir araya getirecek fuar, mobilya ihracatına ve marka gelişimine katkı sağlayacak. İMOB, EUF (E Uluslararası Fuarcılık A.Ş.) ve MOSDER (Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği) desteği ile 31 Ocak - 04 Şubat 2012 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi / Cnr Expo’da düzenlenecek.

Neden Türk Mobilyası?•Türkiye bir mobilya üretim ülkesidir!
Türk mobilya sektöründe, üretici ve perakendeciler dahil 60.000 ‘i aşkın firma hizmet vermektedir. İstanbul, Ankara, Kayseri, İnegöl ve İzmir Türkiye’nin önde gelen mobilya üsleridir. Yeni yatırımlarla üretim kapasitesi her geçen yıl artan Türkiye, dünyanın 5 kıtasında, 173 ülkesine mobilya ihraç etmektedir.
•Dünyada bugün üretilen teknoloji, Türkiye’de bugün kullanılır!
Türkiye’deki üreticiler, dünyadaki mobilya teknolojilerini yakından takip ederler. Makine parkurlarını sürekli yeniler, en ileri teknolojiyi kullanırlar.
•Türk mobilya tasarımı neredeyse, trend orada olacaktır!
Dünyadaki gelişmeleri yakından izleyen Türk mobilya tasarımcıları, her zaman “trendy” tasarımlar üretirler... 35 üniversitede yer alan tasarım bölümlerinde yetişen binlerce genç tasarımcılar sektöre dinamizm katmaktadır. Türk mobilya sektörü dünyada tasarımlarıyla trend olma yolundadır.
•Kalitesiyle etkileyen tasarımlar; uygun fiyatlarıyla da şaşırtır!
Kaliteli malzeme ve orijinal tasarımlarıyla adından söz ettiren Türk mobilyaları, fiyat / maliyet dengeleriyle dikkat çeker. Mobilyada etkili ve profesyonel bir çalışma içinde olan Türk mobilya firmaları kaliteyi her zaman en iyi fiyatla sunar.
•Türkiye, tüm pazarların orta noktasındadır!
Avrupa’dan Asya’ya, Ortadoğu’dan Afrika’ya... Türkiye tüm büyük pazarlar için stratejik bir noktadadır.
•Türk firmaları, hızlı ve zamanında teslimat yapar!
Tüm pazarlara yakınlık, yeni teknoloji ve nitelikli istihdamın verdiği güç, teslimatın da çok hızlı ve zamanında olmasını sağlar.
•Türk mobilya markaları, konsept bütünlüğü sunar!
Türk mobilya markaları, konsept bütünlüğü içinde, oturma gruplarından yatak odası takımına, yemek odası takımından genç odasına, hatta aksesuarlara kadar geniş yelpazede üretim ve hizmet sunar. Türk mobilya markaları, konsept bütünlüğü içinde, oturma gruplarından yatak odası takımına, yemek odası takımından genç odasına, hatta aksesuarlara kadar geniş yelpazede üretim ve hizmet sunar.

•Dinamik ve sürekli gelişen bir yapı ile mobilyaya olan talep artıyor!
Genç ve eğitimli bir tüketici kitlesi, yükselen hayat standartları, dinamik ve sürekli gelişen bir yapı Türkiye'de mobilyaya olan talebi de ciddi anlamda yükseltti. Artan mobilya alışverişi ile Türk mobilya markalarının ülke ekonomisine katkıları yükselerek sektörün küresel arenada yıldızı daha da parladı. İç pazarda artan eğitimli ve egemen nüfusla doğru orantılı olarak yılda 600 bin konut oluşumu, mobilya yatırımlarında gözle görülür bir artış sağlamaktadır.

Neden İMOB? •Türkiye'nin ve dünyanın en büyük mobilya fuarları arasında. Mobilya sektöründeki gelişmeleri izleme ve değerlendirme imkanı.
•Türk mobilya markaları tasarım, kalite ve uygun fiyat politikaları ile dünya vitrinine İMOB'ta çıkıyor.
•İMOB'taki her bir Türk markası yatak odasından yemek odasına, oturma grubundan aksesuarına kadar konsept bütünlüğü sunuyor. Yaşama dair tasarımlar İMOB'da.
• Yeni ev yaşam tasarımları ve fikirler yenilikçi markalar ve cesur tasarımcılar tarafından İMOB'ta sergileniyor.
•Doğru zamanda ve mekanda mobilya endüstrisindeki karar vericiler ile tanışma ve yeni iş olanaklarını geliştirme fırsatı. Ulusal ve uluslararası pazarlardan, bayi ve / veya ortaklarınızı seçme imkanı.
•Türkiye ve dünyanın her tarafından özel olarak seçilerek davet edilmiş profesyonel satın alma yetkilileri ve heyetleri ile buluşma fırsatı.
•İMOB 2011, 316 katılımcısı ve 87.189'a ulaşan ziyaretçisi ile mobilya sektörüne büyük bir ivme kazandırmıştır.
•MOSDER ve KOSGEB desteği ile geniş tabanlı katılım.
•İMOB'u ziyaret ederek eski dünyanın merkezinde yer alan şahane doğal manzaraları ve tarihi mirasları ile insanları çağlar ötesine taşıyan İstanbul'u ziyaret edebilirsiniz.
IMOB 2012'ye 29 ülkeden alım heyetleri geliyor!
Yurt içinden olduğu kadar yurt dışından da yoğun ilgi gören İMOB 2012 için, Ekonomi Bakanlığı koordinatörlüğünde ve İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği organizatörlüğünde Almanya, Azerbaycan, BAE, Belçika, Bulgaristan, Cezayir, Fransa, Hırvatistan, Hollanda, Irak, İngiltere, İran, İrlanda, İspanya, Katar, Kazakistan, Kenya, Libya, Lübnan, Macaristan, Mısır, Moldova, Romanya, Rusya Federasyonu, Suudi Arabistan, Türkmenistan, Ukrayna, Ürdün ve Yunanistan’da alım heyeti çalışmaları gerçekleştirildi. Bu ülkelerden yoğun bir ziyaret bekleniyor.

Ayakli Rehber

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım