İnegol Arda Cicekcilik Bir Sube Daha Acti


İnegöl’de çiçekçilik sektöründe 7 yıldır hizmet veren Arda Çiçekçilik, Süleymaniye Mahallesi, İstiklal Caddesi üzerinde Medi-Ce hastanesi karşısında 2. şubesini hizmete açtı.
 
Sinan Turna’nın sahibi olduğu ve 2005 yılından bugüne Hastane Caddesi üzerinde hizmet veren Arda Çiçekçilik,  2. Şubesini Özel Medi-Ce hastanesi karşısında açtı.
Yeni şubelerinin açılışına ilişkin bilgi veren Arda Çiçekçilik firma sahibi Sinan Turna, Medi-Ce hastanesinin açılmasının ardından özellikle doğumlarda müşterilerinin Hastane Caddesindeki şubelerine geldiğini belirterek, “Medi-Ce’ye giden 10 kişiden 9’u buradan gelip çiçeğini alıyordu. Bunu göz önünde bulundurarak, biz de müşterilerimize daha yakın olabilmek ve hizmeti ayaklarına götürebilmek için o bölgede bir şube açmak istedik. Yaptığımız çalışmalar sonucunda da Medi-Ce hastanesi karşısında ikinci şubemizi yaklaşık bir hafta önce hizmete açtık” dedi.
İstiklal Caddesi üzerinde müşterilerine daha yakın ve kaliteli hizmet sunmayı planladıklarını  anlatan Turna, “Ayrıca yeni şubemizde sadece çiçek değil, bebek odası süslemesi, kapı süslemeleri, gelin arabası süslemeleri, yapay ve canlı çiçek ile saksı çeşitlerimizle de hizmet veriyoruz.”
ONLİNE SİPARİŞ VEREBİLİRSİNİZ
Sinan Turna, İnegöl’de çiçekçilik sektöründe önde gelen firmalardan olduklarına da vurgu yaparak; “İlerleyen dönemlerde ilçemizin farklı bölgelerindeki yeni şubelerimizle de İnegöl halkına daha iyi hizmet vermeyi hedefliyoruz. Ayrıca, www.inegolcicek.net internet adresimizden de online sipariş alıyoruz. Kaliteli, hızlı ve etkin hizmet anlayışıyla siparişlerimiz yarım saat içerisinde adrese teslim edilmektedir”dedi.


Konuyla ilgili görüşlerinizi yorum olarak paylaşabilirsiniz.. Ayakli Rehber, 2010 yılından bu yana yayınlanır ve iş dünyasindaki gelişmeleri bloga taşır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım