Modef Yerine Modeks, 2013 mObilya Fuari Bursa Tuyap'ta Yapilacak..

  Media Anemon tarafından 20-24 Şubat 2013 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenecek olan MODEKS 2013 Mobilya Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarının tanıtımı yapıldı.

  20-24 Şubat 2013 tarihleri arasında Media Anemon tarafından Bursa TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenecek olan MODEKS 2013 Mobilya Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarının tanıtımı önceki akşam Zeynel İnegöl Köftecisinde yapıldı.

  İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, İnegöl Genç İşadamları Derneği Başkanı Bahadır Bayraktar ile üyelerin ve mobilyacıların katıldığı tanıtım yemeğinde konuşan Media Anemon ortaklarından İsmail Bilican, İnegöl Mobilya sektörünün, Bursa’da yapılacak MODEKS Fuarı’nın gelişimiyle paralel olarak gelişeceğini belirtti. Konuyla ilgili görüşlerinizi yorum olarak paylaşabilirsiniz..

Ayakli Rehber, 2010 yılından bu yana yayınlanır ve iş dünyasindaki gelişmeleri bloga taşır.

Yorumlar

  1. MODEKS 2013, Media Anemon ve Tüyap Bursa işbirliği ile düzenlenen profesyonel bir mobilya Fuarı olup, kesinlikle modef'in yerine veya alternatif olarak düzenlenen bir fuar değildir. Moderatörün Başlığı düzeltmesini Rica ediyorum. Mustafa Dündar Koşumcu. Media Anemon Gn. Md.

    YanıtlaSil
  2. yaptıgınız yorum için tesekkür ederiz.. fakat bizim yayına aldıgımız bu konu, gercekten modef fuarlarinin eskısı gibi olmadıgı ve modeks fuarının modef fuarına alternatıf olusturabilecegını dusundugumuz için bu sekılde yayınlanmıstır..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorum Yaparken sayfaya nereden geldiğinizi belirterek küfüre yer vermeden, anlaşılır bir dille yazmanızı rica ederiz..

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım