Denizbank Twitter' dan kredi veriyor

DenizBank dünyanın en yaygın sosyal paylaşım ağlarından olan Twitter’da ’direct message’ yöntemiyle kredi başvurularını kabul etmeye başladı.


DenizBank açıklamasına göre banka, bankacılık sektöründeki yeni uygulamasıyla müşterilerine, Twitter’da ’direct message (DM)’ yöntemiyle kredi başvuru imkanı getirdi.
 
Banka daha önce de Facebook üzerinde şube açıp Facebook bankacılığını başlatarak bir ilke imza atmıştı. DenizBank’ın yeni hizmeti için Twitter’da @DenizKredi adlı bir hesap oluşturulurken, kimlik numarası ve cep telefonunu yazarak kredi talebini ’Direct Message’ yöntemiyle @DenizKredi hesabına gönderenlerin onay mesajı ise cep telefonlarına geliyor. @DenizKredi hesabı, nasıl kredi başvurusu yapılacağını da 140 karakterde takip eden kişiye öğretiyor.
 
DenizBank, yeni hizmetiyle Twitter’dan başvuru yaparak 36 aya varan vadelerle kredi kullananlardan 30 Haziran’a kadar dosya masrafı almayacak.


Konuyla ilgili görüşlerinizi yorum olarak paylaşabilirsiniz..Ayakli Rehber, 2010 yılından bu yana yayınlanır ve iş dünyasindaki gelişmeleri bloga taşır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım