Pasaport Pizza Franchase Sistemi

PASAPORT PİZZA, kendi işletme sistemini başarıyla uygulayacak girişimciler ile arasındaki ilişkinin nasıl olacağını sözleşme ile belirler.
Franchise sisteminde karşılıklı hak ve yükümlülükleri, franchise alanın sahip olması gerekli nitelikleri, franchise satış birimlerinin fizibilite açısından uygun olması gerekli özellikleri, bölgesel haklar, franchise verenin franchise alanı denetim derecesi, franchise alanlardan ücretin nasıl ve ne kadar alacağını, franchise verenin sağlayacağı eğitim ve danışmanlık kapsamının ne olacağı, taraflar arasında koordinasyonun nasıl sağlanacağı, taraflar arasındaki anlaşma ile belirlenir.

Standardizasyon bütün franchise fikrinin merkezidir. Her franchise biriminin faaliyetleri üç alanda tutarlılık göstermelidir.


PASAPORT PİZZA'nın franchising anlaşması ile İşletmecisine tanıdığı haklar nelerdir?
Bölge koruması, Reklam ve promosyonlardan faydalanma ve PASAPORT PİZZA tecrübe ve bilgi birikiminin paylaşımı.

PASAPORT PİZZA franchising anlaşmasının süresi ne kadardır?
Anlaşma süresi 10 yıldır. Bu sürenin içersinde PASAPORT PİZZA'nın belirlediği yeterlilik standartlarının sağlanması durumunda anlaşma tarafların anlaşması halinde yeniden 10 yıl daha uzatılır.

Başvuru için: franchise@pasaportpizza.com adresini kullanabilirsiniz.

Konuyla ilgili görüşlerinizi yorum olarak paylaşabilirsiniz..Ayakli Rehber, 2010 yılından bu yana yayınlanır ve iş dünyasindaki gelişmeleri bloga taşır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım