Trabzonda 80 İşsiz Aranıyor

Trabzon Marangozlar ve Mobilyacılar Odası tarafından uygulanan “Ara Elemanların Yetiştirilmesi ile Mobilyacılık Sektörü’nün Canlandırılması Projesi” için 80 işsiz genç aranıyor.
Trabzon’da ikamet eden, işsiz, 29 yaşını aşmamış en az Endüstri Meslek Lisesi Ağaç İşleri Bölümü veya dengi lise mezunlarının İş-Kur’a kayıt yaptırarak ön başvurularını yaptırmaları isteniyor.
Konuyla ilgili bilgiler veren Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu, ‘Ara Elemanların Yetiştirilmesi ile Mobilyacılık Sektörünün Canlandırılması Projesi”nin Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti desteğinde Trabzon Marangozlar ve Mobilyacılar Odası tarafından uygulanan “Genç İstihdamının Desteklenmesi Hibe Programı” kapsamında hazırlanan bir proje olduğunu ve TTSO ile Karadeniz Teknik Üniversitesi'nin (KTÜ) projenin ortakları arasında yer aldığını söyledi. Proje için 80 işsiz gencin arandığını ifade eden Hacısalihoğlu, belirtilen özellikleri tutan gençlerin proje başlamadan başvurularını yapmalarını istedi.

Başvuruların 321 89 77 nolu telefon numarasından Trabzon Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Proje Koordinatörü Zübeyde Hanım Altun’a yapılabileceğini kaydeden
Başkan Hacısalihoğlu, toplam 80 işsiz gencin teorik ve uygulamalı eğitim alması ve eğitimler sonunda başarılı olanların istihdam edilmesinin hedeflendiğini kaydetti.
http://ayaklirehber.blogspot.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım