Ayakli Rehber Şubat Ayı Değerlendirmesi

Ayakli Rehber yönetimi olarak her ay sonu veritabanımızdaki istatistiklere dayanarak bilgiler vereceğiz,
En cok hangi sayfaya girilmiş, en fazla hangi gün girilmiş, hangi kelimelerde aramalar yapılmıs gibi popüler iş hayatı konularını bu sayfaya taşımış olacağız..
Öncelikle Şubat 2011 ayı bizim sitemiz adına en yogun calıstıgımız aydı, bu tempoda calısmalarımız devam edecek, gündem ve gündem dışında inceleme anlayısımıza uyan her haberi blogumuza tasıyoruz..

Sirket haberleri yogunlukta girildi bu ay, fuarları yakından takip etmeye basladık, malum Kosgeb'in desteklerine başvurular arttıkca fuar sayıları da artıyor. İmob Fuarı Şubat ayı'nın dikkat ceken fuarlarındandı. Düğün fuarı da yeni evleneceklerin dikkatini cekti..

14 Şubat nedeniyle yogun bir kampanya dönemi gecirildi, özellikle alışveriş siteleri oldukca yoğun tanıtım yaptılar..

Onumuzdeki ay emtia haberlerine de yogunluk verecegiz, malum ortadogudaki kriz emtia fiyatlarını da etkiledi.. oldukca takipcisi var..

Firma tanıtımlarımız hergün olacak.. her sektörden one cıkan firmaları bloğa taşıyacagız..

Ayrıca Şehir rehberini devreye soktuk haberleri sehirlere göre de kategorilendireceğiz.. Bu olay yerelde olan gelişmeler acısından onemli ve bazı bolgeler yogun fuar donemı gecırıyor, yakından takip edilmeli..

Blogla ilgili istatistiki bilgilere gelecek olursak:
ayın en cok okunan haberi; Erdemir Satıldı mı satılmadı mı?
En cok aranan kelime: İmob davetiye
En fazla tekil ziyaretci: 1004 kişi (14Şubat)

Gün Gectikce artan okuyucu oranımız ile 1 ay gibi kısa sürede cok iyi bir kitle yakaladık. Diğer ay bu sayıyı katlamayı düşünüyoruz.Çalışmalarımızda bize destek olmak için iletişime geçmeyi çok görmeyin, düşünceleriniz eleştirileriniz bizim için önemli..

Herkese iyi çalışmalar..

Ayaklı Rehber

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım