Garanti Leasing Sirketini Tanıyalim..

Leasing yapılabilecek tüm ekipmanlar için müşterilerine en uygun çözümleri sunan Garanti Leasing, leasing sektörünün lider leasing şirketlerindendir.

Garanti Leasing 1990 yılından bu yana sektörde faaliyet göstermektedir. Garanti Leasing, Garanti Bankası Şubeleri’ni dağıtım kanalı olarak kullanmanın da avantajından yararlanarak geniş bir müşteri tabanını kapsayacak şekilde kurumsal, ticari müşteriler ile küçük ve orta boy işletmelerin leasing işlemlerini gerçekleştirmektedir.

Vizyonumuz; "İlk akla gelen global leasing şirketi olmak...” Türkiye’de bir leasing şirketi olarak yurtdışı leasing şirketleri ile stratejik ortaklık yaparak, gerek yurt içinde, gerekse yurt dışında leasing işlemleri yapmak ve Türkiye’den yurtdışına açılan ilk Türk leasing şirketi olmak.

Misyonumuz; "Müşteri odaklı hizmet anlayışımız ve uzmanlaşmış ekibimizle; Kurumumuza, müşterilerimize ve sektörümüze katma değer yaratmak.”

Konuyla ilgili görüşlerinizi yorum olarak paylaşabilirsiniz..Ayakli Rehber, 2010 yılından bu yana yayınlanır ve iş dünyasindaki gelişmeleri bloga taşır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım