Evde Mandal Uretmek İstiyorsanız

Evde mandal işi yapmak istiyor ancak nasıl iş bulurum yada evlere mandal işi nasıl yapılır bilmiyorsanız bu yazımız sizin için çok faydalı olacak. Evde mandal işi yapmanız için ilk öncelikle mandal makinenizin bulunması gerekir. Mandal makinesi olmadan evde mandal üretmek ne yazık ki mümkün değildir. Ancak pek çok işveren bu makineyi sürekli olarak çalışacakları ve grup olarak çalışacak ekiplere ücretsiz olarak vermektedir. Ancak evde tek başınıza mandal üretmek isterseniz evde mandal makinesini elde etmeniz biraz zor olarak görünüyor.
Evde mandal işi yaparak para kazanmak aslında sanılanın aksine oldukça zordur. Bu işi yapmak için çok kişinin istekli olması işin piyasa değerini öldürürken kilogram başına ücret ödendiği içinde elle tutulur bir para kazanabilmek için günlük çok miktarda üretim yapmanız gerekir. Ancak yine sıfır sermaye koyarak ve çok daha az yorularak daha fazla para kazanabileceğiniz başka işlerde bulunmaktadır. Bunlardan biri de katalog üzerinden satış yaparak para kazanabileceğiniz Hunca Life satış sistemidir.
Hunca Life ülkemizin en büyük ve köklü kuruluşlarından biri olan Hunca Kozmetiğin oluşturmuş olduğu bir organizasyon olup katalog içerisinde yer alan ürünler arasında bayanların en çok tercih ettiği renkli kozmetik markası Carmina da bulunmaktadır.
İsterseniz sadece 5,00 lira ödeyerek gerekli üyelik evraklarının yer aldığı ve satış yapacağınız katalog ile beraber satış temsilcisi olabilir ve çalışma saatlerini tamamen sizin belirleyeceğiniz ve yaptığınız her satış üzerinden belirli oranlarda para kazanacağınız bu sisteme hemen dahil olabilirsiniz.

Konuyla ilgili görüşlerinizi yorum olarak paylaşabilirsiniz..Ayakli Rehber, 2010 yılından bu yana yayınlanır ve iş dünyasindaki gelişmeleri bloga taşır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım