İnmoda Mobilya Kalite Odulu Aldi

25. Uluslar arası Tüketici Zirvesinde tüketiciye nitelikli ürün ve hizmet sunacağına söz vererek ‘Tüketici 2012 Kalite Ödülü’ almaya hak kazanan firmalardan birisi de İnegöl Mobilyası temsilcilerinden İnmoda Mobilya oldu. Şeker Bank, Full, THY, MNG Kargo, İşbir Holding, Fiyapı, Fonex, Parex, Akgün Seramik, Zen Pırlanta, Nano Ozoderm Türkiye Gazetesi, İhlas Haber Ajansı, So Chıc, Balkovan, Kent Plus gibi markaların ödül aldığı zirvede, MODEF Expo 2010’da ‘En iyi yatak odası birinciliği ve en iyi yemek odası ikinciliği’, MODEF 2011’de ‘En iyi yatak odası ikinciliği’ ödüllerinin sahibi olan İNMODA firmasının ödülünü, ünlü ses sanatçısı Selami Şahin, firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Timur Han’a takdim etti.
“Bu Ödül İnegöl Mobilyasına Değer Katacak”
Zirvede ‘2012 Tüketici Kalite Ödülü’ne layık görülen İnmoda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Timur Han, “Değerli müşterilerimizin bizlere olan inancı ve güveni ile çalışmalarımızı ve faaliyet alanlarımızı genişleterek, şuanda 7 bin metrekarelik alanda modern makine parkurumuzla üretime devam etmekteyiz. El emeği ve modern üretim parkurunu birleştirerek 2010 yılı başında İnmoda markası ile kalitemizi bir üst aşamaya taşıdık. Firmamız İnmoda markası adı altında yatak odası, yemek odası ve duvar ünitesi gruplarını üreterek ahşap ve modüler malzemeleri bir arada en iyi şekilde ürünlerine yansıtmaktadır. Mobilyada yeni moda sloganı ile modernliği ve estetiği birleştirdiğimiz modellerimizi değerli müşterilerimize sunuyoruz. MODEF Expo ve MODEF 2011’de aldığımız ödüllerin ardından Uluslar arası bir kuruluş tarafından verilen Tüketici Kalite Ödülü bizleri gururlandırmıştır. Firma olarak aldığımız bu ödül, İnegöl mobilyasına da artı değer katacaktır” ifadelerinde bulundu.

Konuyla ilgili görüşlerinizi yorum olarak paylaşabilirsiniz..Ayakli Rehber, 2010 yılından bu yana yayınlanır ve iş dünyasindaki gelişmeleri bloga taşır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım