ifm atasehir agaogluna yaradi

Finans merkezinin inşa edileceği Ataşehir'de gayrimenkulde talep patlaması yaşanıyor. Ağaoğlu da taleplere yetişemeyince Andromeda Plus'ı satışa sundu
İstanbul'un uluslararası finans merkezi olması hedefiyle, yeni finans merkezinin kurulacağı Ataşehir'deki projelere ilgi gün geçtikçe artıyor. Ağaoğlu'nun bölgede hayata geçirdiği 990 dairelik Andromeda Rezidans projesinde tüm satışlar tamamlandı. Hatta şirketin Andromeda Rezidans'ta satılık ve kirâlık opsiyonlarda bekleme listeleri bile oluştu. Bunun üzerine Ağaoğlu yeni projesi Andromeda Plus'ı geliştirerek satışa sundu. Ataşehir'in en bilinen caddesi üzerinde, merkezi bir konumda yer alan Andromeda Plus'ta daire büyüklükleri 77 ile 335 metrekare arasında değişiyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipinde farklı daire tipleri bulunuyor. 398 konuttan oluşan Andromeda Plus'ta fiyatlar ise daire tipine ve büyüklüğüne göre 386 bin TL ile 2 milyon 200 bin TL arasında değişiyor. Diğer Ağaoğlu projelerinde olduğu gibi, Andromeda Plus'ta hizmete girecek "My Assistant" destek hizmetiyle, daire sahiplerine günün her saatinde rezidans hizmeti sunulacak. Beş yıldızlı otel standardında hizmet verildiği Andromeda Plus'ta, My Club ve sosyal aktiviteler de yer alacak.

ENERJİ DE AĞAOĞLU'NDAN
Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Ataşehir'in finans merkezi olduğu dönemde burada konut almanın da kiralamanın da daha maliyetli olacağına dikkat çekti. Ataşehir'de çok büyük bir potansiyel olmasına rağmen bölgede büyük arazi olmadığını hatırlatan Ali Ağaoğlu, proje ile ilgili şu bilgileri verdi: "Bu tip yüksek kaliteli konutların primi de çok yüksek olacak. Hem oturmak, hem de iyi bir yatırım yapmayı düşünenler için önemli bir fırsat sunduğumuzu düşünüyorum. Projenin tüm enerji ihtiyacı da rüzgâr santrallerimizde ürettiğimiz enerjiden karşılanacak. Bu sayede burada yaşayanların elektrik faturaları yüzde 20 indirimli olacak."

Konuyla ilgili görüşlerinizi yorum olarak paylaşabilirsiniz..Ayakli Rehber, 2010 yılından bu yana yayınlanır ve iş dünyasindaki gelişmeleri bloga taşır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım