Istanbul bijuteri fuari

Bir okurumuzun istegi uzerine bijuteri fuari hakkinda bilgi toparladik..
Bijoux Expo Fuari
4. su 13-16 Eylul 2012 tarihinde istanbulda yesilkoy fuar merkezinde gerceklestirilecek Bijuteri, taki ve aksesuar fuar bilgilerini paylasiyoruz..
145 yerli ve 10 yabancı firmanın katıldığı 3.fuarın büyük başarısının ardından, özellikle Türk ve Osmanlı kreasyonlarının yurt dışında büyük ilgi görmesi nedeniyle yabancı alıcıların ve Türkiye'de  anahtar teslim şube açmak isteyen büyük firmaların "franchıse" vermek için yoğun ilgi göstereceği " Bijoux Expo Turkey" için katılımcı kayıtları 1 Mayıs'ta başlamıştır.












Dünyanın dört bir yanından gelecek olan 1500 yabancı profesyonel alıcıyı ve 15 000 yerli profesyoneli ağırlamaya hazırlanan "Bijoux Expo Turkey"'de katılımcılar, büyük bır özenle  hazırladıkları 2012 modası takılarını ve aksesuarlarını değışık showlarla zıyaretçılere tanıtacaklar.

 

Üretici firmaların yanı sıra 30 tasarımcının bireysel olarak iştirak edeceği "Bijoux Expo Turkey"  fuarında ünlü moda tasarımcıları yeni koleksiyonlarını tanıtacaklar.











Yeni tasarımlarınızı, ürünlerinizi ve yeni fikirlerinizi 15.000 yerli ve 1.500 yabancı   alıcının  beğenisine   sunmak ve işinizi geliştirmek  için  büyük bir fırsat olacak olan "Bijoux Expo Turkey" fuarında sınırlı sayıda olan yerinizi şimdiden ayırtın.

 

Konuyla ilgili görüşlerinizi yorum olarak paylaşabilirsiniz..Ayakli Rehber, 2010 yılından bu yana yayınlanır ve iş dünyasindaki gelişmeleri bloga taşır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım