Kariyer.net Hadim Avm'ye Odul Verdi

Bu yıl 17’ncisi organize edilen “İnsan Kaynakları Zirvesi” kapsamında geçtiğimiz günlerde Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde düzenlenen törenle “Kariyer.net İnsana Saygı Ödülleri” sahiplerini buldu. Mağazacılık sektöründe 2011 İnsana Saygı Ödülü’ne Hâdim AVM layık görüldü


Aday başvurularını yüzde 100 olarak yanıtlayan ve en çok başvuru alan firmalar arasından, insan kaynakları alanında yaptığı çalışmalar ile Güney Marmara Bölgesi, Mağazacılık sektöründe 2011 İnsana Saygı Ödülü’ne Hâdim AVM layık görüldü.
Hadim AVM adına ödülü alan insan Kaynakları Müdürü Psikolog Yılmaz Gükan, İnsana Saygı Ödülü’nü 2’nci kez aldıklarını ve insan kaynakları alanına önemli çalışmalara imza attıklarını söyledi. Tüm başvuruları titizlikle değerlendirdiklerini ve elektronik ortamdan yapılan başvurulara 7 gün içerisinde dönüş sağladıklarını sözlerine ekleyen Gürkan, 2012 yılında da çalışmalarına insana saygı çerçevesinde devam edeceklerini kaydetti.

Konuyla ilgili görüşlerinizi yorum olarak paylaşabilirsiniz..Ayakli Rehber, 2010 yılından bu yana yayınlanır ve iş dünyasindaki gelişmeleri bloga taşır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım