Turkcell merkezlerinde Samsung Satislari Artti

Tüketici elektroniğinin yenilikçi ve lider gücü Samsung Electronics ve Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell arasında yapılan işbirliği doğrultusunda 31 Mayıs 2012 tarihinden itibaren Turkcell İletişim Merkezleri'nde Samsung Mobil Cihaz Servis Noktası hizmeti verilmeye başlanacak. Açılış töreni İzmir Karşıyaka Turkcell İletişim Merkezi’nde düzenlenen proje ilk etapta 11 ilde bulunan 12 Turkcell İletişim Merkezi’nde hayata geçiyor.

 Bu yeni servis konsepti sayesinde “Samsung Mobil Cihaz Servis Noktası” bulunan Turkcell İletişim Merkezleri’ne giden Samsung müşterileri, cep telefonları ve tabletleri için daha hızlı, kaliteli ve güvenli bir müşteri hizmeti deneyimi yaşayacaklar. Proje kapsamında ilk etapta 6 ilde müşterilerin yüz yüze görüşüp bilgi alabileceği ve mümkünse anında onarım hizmeti alabileceği uzman teknisyen de bulunurken, yıl sonuna kadar uzman teknisyen bulunacak noktaların sayısının 40’a ulaşması hedefleniyor.

 Turkcell ile gerçekleştirilen işbirliği hakkında konuşan Samsung Türkiye Kıdemli Servis Müdürü Can Erer; “Samsung olarak satış sonrası müşteri hizmeti çok önem verdiğimiz bir konu. Müşterilerimizin, satış sonrası hizmet ile ilgili taleplerini sıklıkla, cihazlarını satın aldıkları noktalarda gerçekleştirme eğiliminde olduklarını gözlemledik ve burdan yola çıkarak müşteri odaklı bir hizmet geliştirdik. Gerek müşterilerimizin hizmete erişimlerini kolaylaştırmak, gerekse de hizmet süresini daha da kısaltabilmek için, konuda bizimle aynı vizyon ve duyarlılığı paylaşan mühim iş ortaklarımızdan Turkcell ile birlikte, Turkcell İletişim Merkezleri’nde Samsung Mobil Cihaz Servis Noktası oluşturulması projesini hayata geçirerek, birlikte sektörde bir ilke de imza atmış olduk.”

 Turkcell’in bu projeye olan desteğinin öneminden bahseden Erer; Samsung olarak müşterilerimize daha hızlı, kaliteli ve güvenilir servis hizmetleri üretmek için sürekli çalışıyoruz. Turkcell'in satış sonrası müşteri hizmetlerinin takibi için geliştirdiği yazılımın, Samsung'un satış sonrası müşteri hizmetleri yönetimi için kullandığı yazılım ile entegrasyonu sonucunda, cihazın bayi ve servis tarafında takibini mümkün kılarak, müşterilerimizi zamanında ve doğru şekilde bilgilendirdiğimiz etkin bir hizmet sunmamızı sağlayacak. İlk etapta 12 Turkcell İletişim Merkezi’nde başlayacak olan hizmeti önümüzdeki günlerde Türkiye çapındaki tüm Turkcell İletişim Merkezleri’ne yaygınlaştırmayı hedefliyoruz” diye konuştu. Konuyla ilgili görüşlerinizi yorum olarak paylaşabilirsiniz..

Ayakli Rehber, 2010 yılından bu yana yayınlanır ve iş dünyasindaki gelişmeleri bloga taşır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım