Garden Life, Bursaya Yakıştı


Enyap İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Mavuzer, Nilüfer'de inşaa ettikleri Garden Life projesinin satışa çıktığı günden itibaren yoğun ilgi ile karşılandığını söyledi.


Garden Life projesi ile Bursa'ya hızlı bir giriş yapan Enyap İnşaat, projeye gösterilen ilgiden memnun. Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Mavuzer, günde onlarca kişinin satış ofislerini ziyaret ettiğini söyledi.

Mavuzer, Satışa çıktığımızdan bu yana 52 adet daire sattık. Bu durum Bursa halkının kalite ve uygun fiyatı aynı çizgiye oturtmuş projelere ne kadar ihtiyaç duyduğunun bir göstergesi. Bursa'da niletikli konutlar üretmeye devam edeceğiz diye konuştu.

SOSYAL AKTİVİTELER

Garden Life projesi 62 bin metrekare alan üzerinde 16 blokta 652 adet daireden oluşuyor. Projede 15 bin metrekarelik rekreasyon alanında hobi bahçeleri, bisiklet ve yürüyüş parkurları, spor alanları, yarı olimpik yüzme havuzu, güneşlenme terası, kafeterya ve çocuk oyun alanları gibi çok sayıda sosyal aktivite alanları bulunuyor.

58 BİN LİRADAN BAŞLIYOR

Farklı ihtiyaçlara göre farklı büyüklüklerde planlanan dairelerde birinci sınıf kalitede malzemelerin kullanıldığı belirtiliyor. 77 metrekarelik 1+1 daireler 58 bin, 88 metrekare 2+1 daireler 88 bin, 138 metrekare 3+1 daireler ise 112 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

UYGUN FAİZ İMKANI

Garden Life, anlaşmalı olduğu bankalar aracılığıyla da müşterilerine uygun konut kredisi imkanı sunuyor. Buna göre 10 bin TL peşinat ile 12 ay vade için 0 faiz, 18 ay vade içinse yüzde 0,28 faiz oranı uyguluyor. Projenin 2012 yılının mart ayında teslim edilmesi planlanıyor.

http://ayaklirehber.blogspot.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım