Niüfer Turizm, 2011 hedefleri


Nilüfer Turizm, 2011 yılında yenilenen yüzü ve son model araçlarıyla hedef çıtasını biraz daha yükseltiyor.

Nilüfer Turizm 2011'e hızlı başladı. Kuruluşun marka değerini yansıtan logosu yenilendi ve tüm araç filosu 46 kişilik son model otomatik vites araçlarla donatılıyor. Lux Line kişiye özel koltukları şık, konforlu, güvenli yolculuğun standartlarını taşıyan son model araçlarıyla firma, Türkiye'de ilk kez başlattığı koltuk arkası ekran sistemi ile daha fazla kanal, film ve müzik seçeneği sunuyor. Nilüfer Turizm'i tercih edenlerin yolculukları sırasında faydalanabilecekleri ayrıcalıklı bir diğer hizmet de radyo ve USB girişi. Yeni sistemdeki USB girişi ile yolcular arşivlerindeki her unsuru gözden geçirebiliyor, kendilerine özel ekran keyfini sürebiliyorlar.

Yeni araçlar

Nilüfer Turizm Genel Müdürü Metin Cevizci, 2010 yılında açtıkları Edirne, Kırklareli-Lüleburgaz, Aydın, Denizli, Burdur, Afyon, Bodrum hatlarıyla hedef kitlesini genişlettiklerini belirterek, bu şekilde 2009'a göre geçen yıl yüzde 50 yolcu sayısı artışı gerçekleştirdiklerini söyledi.


Taklitçi olmadık


'Değişim Başladı' sloganı ile hareket ettiklerini anlatan Cevizci, dönüşümü nisan ayı sonunda tamamlayacaklarını söyledi. Cevizci, bilgili, tecrübeli dinamik bir kadroya sahip olduklarına dikkat çekerek, “Taklitçi olmadık, daima ilkleri yaptık, onun içindir ki sektöre girdiğimiz ilk günden bu yana büyümeye, güçlenmeye, güven duyulan bir marka olmaya devam ettik. Bu yıl da 150 araçlı son model filomuz, açtığımız yeni hatlarımız ve kaliteli hizmet anlayışımızla misafirlerimize güvenli ellerde olduklarını hissettirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

http://ayaklirehber.blogspot.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım