Gittigidiyor girişimci tişörtler

Türkiye’nin en işlek alışveriş merkezi www.GittiGidiyor.com ’da, etohum.com ve tasarti.com üzerinde tasarlanan girişimci t-shirtlere özel yeni bir dükkan açıldı!www.etohum.com ve www.tasarti.com işbirliğiyle 7 Haziran’da başlayan ‘Girişimcilik’ temalı t-shirt yarışması sonuçlandı. Yarışmayı kazanan eğlenceli ve esprili t-shirtlerhttp://www.gittigidiyor.com/php/kimlik.php?nick=etohum adresinden ulaşılabilen, “etohum” adıyla açılan özel dükkanda satışa çıkarılıyor.

Aralarında www.GittiGidiyor.com ‘un kurucuları Serkan Borançılı ve Burak Divanlıoğlu ile e-tohum projesinin fikir sahibi Burak Büyükdemir’in de bulunduğu Türkiye’nin birbirinden girişimci isimlerinin imzaladığı t-shirtler 1 TL’den açık arttırmaya çıkarılıyor. etohum dükkanında 6-12 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek açık artırmaya katılarak internet dünyasında başarılı çalışmalara imza atmış eBay Avrupa Yönetim Kurulu Üyesi Sina Afra, İtiraf.com ve Uzmantv.com’un kurucusu Ersan Özer, Televidyon.com’un kurucusu Serdar Kuzuloğlu, Yemeksepeti.com’un kurucuları Nevzat Aydın ve Melih Ödemiş, Webrazzi’nin kurucusu Arda Kutsal, Pilli Network’ün kurucusu Hasan Yalçınkaya, ReklamZ’nin CEO’su Orkun Tekin, 41? 29! Ajans Başkanı Alemşah Öztürk, Cember.net’in kurucusu Çağlar Erol imzalı t-shirtlere sahip olabilirsiniz. Girişimci t-shirtlerin satışından elde edecek tüm gelir TEV’e bağışlanacak.

http://www.etohum.com/tisort-yarismasi-sonuclandi linkinden ayrıntılı bilgiye ulaşabileceğiniz ‘Girişimcilik’ temalı t-shirt yarışmasında dereceye giren Can Oktay Heper ve Mohaç Yücel’in tasarımları ise kendi imzalarıyla açık artırma sonrasında satışa sunulacak. Tasarti.com tarafından sadece 150 adet basılacak t-shirtler ile renklenenwww.GittiGidiyor.com ‘daki etohum dükkanı şampiyon tasarımlara ulaşabileceğiniz tek adres!

Kaynak: Kurumsal Haberler

http://ayaklirehber.blogspot.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım