İnegöl Genç Müsiad Haberi

12 Ocak tarihinde gerçekleştirilen Genç Müsiad genel kurulunda yeniden göreve getirilen Kerim Bayraktar başkanlığındaki yönetim, görev dağılımını gerçekleştirdi.

12 Ocak 2011 tarihinde İnegöl Kent Müzesinde Genç Müsiad tarafından gerçekleştirilen genel kurulda yönetimi ile birlikte güven tazeleyen Kerim Bayraktar, Müsiad toplantı salonunda düzenlenen basın toplantısında yaptıkları görev dağılımında görev alan yönetim kurulu üyelerini basına tanıttı.

Müsiad İnegöl Şubesinde düzenlenen toplantıda konuşan Genç Müsiad Başkanı Kerim Bayraktar, yüksek ahlak ve ileri teknoloji anlayışını 20 yıllık Müsiad tecrübesiyle birleştirerek, edindiği tecrübeyi genç girişimci ve yöneticilere aktarmak hedefi ile yola çıktıklarını söyledi. Aynı zamanda toplumsal dayanışma ve paylaşım kültürünü geliştirerek, gençliğin sosyal ve ekonomik seviyesinin yükseltilmesi yolunda mücadele eden, ahlaki değerlere bağlı, genç ve şuurlu bakışı oluşturma ilkesiyle yola çıktıklarını kaydeden Bayraktar, “İnegöl Genç Müsiad dün olduğu gibi bugünde sizlerden aldığı güçle, yarınlara daha emin adımlarla ilerleyebilmenin haklı gururunu yaşamaktadır. Ülkemizin Kalkınması için iktisadi ve sosyal geleceğine yön verecek gençlerle omuz omuza vermiştir. İnegöl Genç Müsiad, Ocak 2011 'de üstlendiği bu görevi, tüm Yönetim Kurulu üyeleri ile benimsemiş yüksek performans ile çalışmalarına devam etmektedir. Sanayici ve iş çevreleri ile yetişen gençler arasında bir köprü vazifesi gören Müsiad Gençlik Kurulu İnegöl Şubemiz, Müsiad İnegöl şubesi tarafından organize edilen toplantılara iştirak etmeyi sürdürüyor. İnegöl Genç Müsiad Vizyon ve Misyonunu kendine şiar edinmiş ilke ve hedefleri doğrultusunda çalışmalarına devam edecektir. Daha önceki yönetim kurulunda bulunan Recep İnce, Sercan Özçifçi, Ümit Karaş, Özhan Öztürk, Fatih Uslu’ya teşekkür ediyorum” dedi.

Bayraktar’ın yönetiminin görev dağılımı ise şu şekilde; “Musap Güleç Başkan Yardımcısı ve Sektör Kurulları Komisyon Başkanı, Yasin Çevik Başkan Yardımcısı, Süleyman Uzun Teşkilatlanma Birimi, Abdurrahim Uzun Mali İşler Birimi, Oğuz Koçan Teşkilatlanma Birimi, Ramazan Aksugül Eğitim ve Sosyal Araştırma Birimi, Faruk Seyman Proje Birimi, Mesut Ergene Kurumsal İlişkiler, Mahir Can Dış İlişkiler Birimi, Arif Can Basın ve İletişim Birimi.

http://ayaklirehber.blogspot.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım