İnegöl Genç Musiad Mecliste


İnegöl’ün yıllardır süregelen il olma konusu, Genç Müsiad Yönetiminin Başbakan Erdoğan’a yaptığı ziyaretle noktalandı. Başbakan Erdoğan, konuyla ilgili açıklamasında hükümetin ilçeleri il yapma gibi bir programının olmadığını söyledi.

Kerim Bayraktar Başkanlığındaki İnegöl Genç Müsiad yönetim kurulu, AK Parti Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı’nın daveti üzerine geçtiğimiz Salı günü TBMM’yi ziyaret etti. Ziyarette Samsun Milletvekili Grup Başkan Vekili Suat Kılıç, Bursa Milletvekilleri, Ali Koyuncu, Canan Candemir Çelik, Ali Kul, Mehmet Ocakden, Mehmet Emin Tutan ve Sedat Kızılcıklı ile görüşen Genç Müsiad Yönetimini, daha sonra da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan kabul etti. Devamlı İnegöl’ün gündemine ısıtılıp ısıtılıp getirilen il konusuna da bu ziyaret son noktayı koydu.

İnegöl’ün İl Olması Gündemimizde Yok

Samimi bir ortamda yaklaşık 15 dakika Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen Genç Müsiad Yönetimi, Başbakana İnegöl'le alakalı bilgiler verdi. Genç Müsiad Başkanı Kerim Bayraktar'ın sorusu üzerine, İnegöl'ün il olması konusunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Şu an itibari ile İnegöl'ün İl olması gündemimizde değildir” diyerek hükümetin ilçelerin il yapılmasını konusunda net tavrını ortaya koydu.

Görüşmenin ardından Genç MÜSİAD Başkanı Kerim Bayraktar, Başbakan'a Kestane Şekeri hediye ederek İnegöl’e davet etti. Bayraktar ayrıca İnegöl Genç Müsiad yönetimi ile yakından ilgilenen AK Parti Bursa Milletvekilleri Sedat Kızılcıklı ve Ali Koyuncu’ya da teşekkür etti.

http://ayaklirehber.blogspot.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım