İnegöl, Milano Mobilya Fuarı Gezisi

İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, 12–17 Nisan tarihleri arasında İtalya’nın Milano şehrinde düzenlenecek olan Fuar gezisi için Slâyt Turizm firması ile anlaşma yaptıklarını açıkladı.

İnegöl Mobilyacılar Odası 12–17 Nisan tarihleri arasında İtalya’nın Milano şehrinde düzenlenecek olan Fuar gezisi için Slâyt Turizm firması ile anlaşma yaptıklarını dile getiren Başkan Özcan Ayhan, Gezinin yüzde 50 KOSGEB destekli olduğunu söyledi.

Ayhan, “Bilindiği gibi 18–23 Ocak 2011 tarihlerinde slâyt turizm ile beraber Almanya Köln ve Fransa Paris’te düzenlenen sektör fuarlarına 35 kişinin katılımı ile başarılı bir gezi tertip etmiştik. İkinci yurt dışı gezimiz ise mobilya'da bir numara olan İtalya’nın Milano şehrine olacaktır. Slayt turizm iş birliği ile yapacağımız ve KOSGEB'in yüzde 50 oranında destekleyeceği fuarımız 4 gece 5 gün sürecektir. Gezi ücreti bin 295 Euro olup yüzde 50 si gezi bitiminde KOSGEB tarafından firmalara ödenecektir. Gezimize katılmak isteyen esnaflarımızın odamıza başvurmalarını önemle rica ederiz” dedi.

Ayakli Rehber

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım