Pi analitik İnegöl'e Şube Açtı


İnegöl'de yaklaşık bir hafta önce hizmete açılan Pianalitik Dershanesinin kurucuları Ali Fuat Şen ve Yusuf Bağcı dün Kaymakam Durmuş Gençer'i makamında ziyaret ettiler.

Dün saat 14.00'de gerçekleşen ziyarette bir konuşma yapan Pianalitik Dershanesi Kurucusu Ali Fuat Şen, İnegöl'ün eğitimle iç içe olan çok büyük ve gelişmiş bir ilçe olduğunu belirterek, "Eğitimin yükselen değeri Pianalitik Dershaneleri olarak sizlerle ve İnegöllülerle tanışmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Türkiye'de 100'ün üzerinde şubesi olan bir eğitim markasını İnegöl'e getirdiğimiz için çok gururluyuz. Pianalitik yayınları tüm Türkiye'de olduğu gibi İnegöl'de de öğretmen ve öğrencilerin beğenerek kullandığı kaliteli bir yayın. Dershanemizi İnegöl’de, benim gibi daha önce çeşitli kurumlarda 8 yıl süreyle öğretmenlik ve yöneticilik yapmış olan arkadaşlarımız Yusuf Bağcı ve Özgür Demir ile birlikte kurduk. Birer dershane öğretmeni olarak velilerimizin ve öğrencilerimizin ihtiyaçlarını ve beklentilerini biliyoruz. Bu bilinçle de hareket ediyoruz. İnegöl, eğitimle iç içe olan çok büyük ve gelişmiş bir ilçemiz. Biz de bu anlamda eğitimin çizgisini daha da yukarılara çıkarmak için İnegöl'deyiz. Yepyeni bir heyecan ve anlayışla eğitim camiasının içindeyiz. Çok sayıda sınavın olduğu ülkemizde, SBS-YGS-LYS sınavlarına hazırlık için dershanecilik anlayışı ile gelecek yıl Kemalpaşa mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde İnegöl Devlet Hastanesinin tam karşısında yer alan binamızda eğitime başlayacağız. Pianalitik Dershaneleri olarak sınavlara hazırlanan tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz" dedi.

DERSHANELER HAYATIN GERÇEĞİ

Özel dershanelerin de Milli Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kurumlarından bir tanesi olduğunu ifade ederek konuşmasına başlayan Kaymakam Durmuş Gençer ise, "Ülkemizde gerek üniversitelere gerekse Anadolu ve Fen Liselerine girişte bir yarışma sınavı geçerli. Yarışma sınavının gereği de öğrencileri güçlü tutmaktır. Çünkü yeterlik sınavında belirli bir barajı geçen kazanır. Ama yarışma sınavında belirli dereceler kazanır. O yüzden dershaneler hayatın bir gerçeği. İlçemizde bir dershanenin daha açılmış olması, İnegöl’ün eğitim konusundaki önemini gösteriyor. Madem ki çocuklarımız bundan yararlanacak, eğitim seviyemizin daha yükselmesini istiyorsak, dershanelerin çok olması ve kaliteli olması hatta kendi içlerinde rekabet içinde olmaları gerekiyor. Bu ilçedeki öğrenciler ve aileler için yararlı bir şey. Yeni dershane inşallah İnegöl'de üniversitelere, Anadolu ve Fen liselerine giren öğrencilerin sayısının artmasına vesile olur" diye konuştu.

http://ayaklirehber.blogspot.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım