Samiyen Koltukları Ne Kadara Satılıyor?

Galatasaray'ın 47 yıllık stadyumu Ali Sami Yen'deki koltukların tamamı sökülerek, Yataş tarafından üretilen ilave modülle GS Store mağazaları ile Yataş'ın dağıtım kanallarında satılacak.

Ali Sami Yen, geçtiğimiz günlerde yapılan ''şöhretler karması'' maçıyla Galatasaray camiasına veda etti. Sökülen stadyum koltukları üzerinde Galatasaray logosunun yanı sıra "Ali Sami Yen Sonsuza Kadar'' ibaresi yazılarak özel bir sertifika ile sahiplerine teslim edilecek. Koltuklar, mart ayından itibaren satışa sunulacak. Müşteriler, düşük fiyatlarla GS Store'ların yanı sıra Türkiye genelindeki Yataş dağıtım kanallarından da ürünlere ulaşabilecek.

Yataş Kurum ve Marka Yöneticisi Serhan Altop, Galatasaray camiasından koltuk projesini duyduklarında böyle bir camia ile işbirliği yapmaktan son derece memnuniyet duyacaklarını dile getirdiklerini belirterek, karşılıklı fikir alışverişlerinin ardından başlattıkları projede öncelikle tasarım ekibinin çizimleri doğrultusunda koltukların nasıl sunulacağına karar verdiklerini ve en uygun tasarımı seçtiklerini söyledi.

http://ayaklirehber.blogspot.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım