Tatlıses Çiğköfteyle İvme Yakaladı.. Hedef 400 Şube

Sanatçı İbrahim Tatlıses, çiğ köfte şubeler zincirini genişletiyor. 1 ayda 170 bayilik veren Tatlıses bu rakamı ilk etapta 400 adete yükseltecek.

İbrahim Tatlıses 400 çiğ köfte bayiliği verecek

Tatlıses, Türkiye genelinde kuracağı çiğ köfte zincirinin halkalarından 4′ünün açılışını, Tarabya Ferahevler’deki şubede yaptı.

Açılış töreninde konuşan Tatlıses, “Bu işi yapıyorsan, ya aslını yapacaksın ya da yapmayacaksın. Halkı sömürmeyeceksin. Türkiye genelinde çiğ köftenin yüzde 65′i su, bulyon ve patatesten yapılarak maliyeti düşürülmeye çalışılıyor” şeklinde konuştu.

“Su ile yoğrulması ayıptır”
Tatlıses, Şanlıurfa’da çiğ köftenin su ile yoğrulmasının ayıp olduğunu ve asla su konulmadığını ifade ederek, ticaretin ahlaklı bir şekilde yapılması gerektiğini, yemediği hiçbir şeyi halka satmadığını kaydetti.

Mevcut firmaların standartlara uygun hizmet veremediğini ve kendisinin Seyrantepe’de bin metrekarelik alan üzerine son teknoloji ile çiğ köfte fabrikası kurduğunu belirterek, “Türkiye genelinde 400 bayi hedefliyoruz. 1 ayda 170 bayilik verdik. Bu bayiler, dekorasyon işlemleri tamamlandıkça açılmaya devam edecektir” dedi.

Açılışla, Ferahevler’deki şubenin yanı sıra, Kağıthane Sanayi Mahallesi, Şişli Kurtuluş ve Kadıköy Erenköy şubeleri de hizmete girdi.

Franchising Yetkili
Özlem YetişTel: 0530 281 59 81
A. Kerim ÇağlayanTel: 0541 598 20 02


Kaynak: İbrahim Tatlıses 400 çiğ köfte bayiliği verecek
http://ayaklirehber.blogspot.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım