Türk Telekom Galatasaray'a Dava Açtımı..?

Açıklama şöyle:

2 Şubat 2011 tarihli bazı gazetelerde yer alan "Türk Telekom'un, isim sponsoru olduğu stadyumun Türk Telekom Arena olan adının başına Ali Sami Yen Spor Kompleksi ekini getiren Galatasaray Kulübü'ne dava açtığına yönelik" haber üzerine bir açıklama yapmayı gerekli görüyoruz.

Türk Telekom, Türkiye spor tarihinde bir ilke imza atarak Galatasaray'ın Seyrantepe'deki yeni stadının isim hakkı sponsorluğunu üstlenmiştir ve bu çerçevede stadyumun adı 2011 Ocak ayından itibaren, 10 futbol sezonu boyunca "Türk Telekom Arena" olarak anılacaktır.

Dolayısıyla Telekom'un Galatasaray Kulübü'ne, yeni stadyumun isim ve reklam anlaşmalarının ihlal edilmesi gerekçesi ile dava açtığı iddiası gerçeği yansıtmamaktadır. Konu Türk Telekom Arena'nın isim hakkı kullanımının tespiti ile ilgili bir süreçten ibarettir.

Türk Telekom sporun en büyük taraftarı olarak farklı spor dallarında kulüpleri desteklemekte, sponsorluklar ve altyapı yatırımları ile sporun birçok alanında değer yaratma hedefi ile faaliyetlerini sürdürmektedir.

Türk Telekom Türk sporuna gelecekte de destek vermeye, bu alanda yüklendiği sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirmeye devam edecektir.

Saygılarımızla

Türk Telekomünikasyon A.Ş.

http://ayaklirehber.blogspot.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım