Vicem Yat Fuar Tanıtımları


Vicem Yat'ın, 2010 özel koleksiyonunu düzenleyeceği 'çok özel gece'de tanıtacağı bildirildi.

Vicem Yat'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, Vicem Yat Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Hafızoğlu ve Deniz Yatçılık üst düzey yöneticisi Rupen Meyhanecioğlu'nun, Bodrum Kempinski Hotel Barbaros Bay'da 28 Ağustos Cumartesi günü düzenleyeceği gecede, 'VIP Vicem Yatchts' tanıtımı '72', 67', 57, 40' ve 36" serisinden 5 tekne ile yapılacak.

Bu arada, tanıtım kapsamında, tekne iç dekorasyonlarını yapan Vakko'nun sponsorluğunda yat gezileri ve test sürüşleri de gerçekleştirilecek.



- VİCEM YAT-



1992 yılından bu yana, Türkiye'de ürettiği el yapımı klasik ahşap tekneleri ABD ve Avrupa'da kullanıcılarınhizmetine sunan Vicem Yat, 2006 yılında Sanko Holding ile yaptığı ortaklıkla motor yat piyasasının yükselen yıldızlarından birisi haline geldi.

Vicem markası altında Vicem Classic, Vicem Cruiser, Vicem Yacht, VicemSportfish serileri dahilinde 9 ile 46 metre arası tekneler üreten Vicem Yat, 2008 yılı sonu itibariyle 180'in üzerinde tekneyi dünyanın farklı yerlerindeki kullanıcılarına teslim etti.

Mevcut serilerinin yanı sıra Vicem, 2008 yılında Vicem Yacht Serisi ile 35 metre ve 46 metrelik kompozit mega yat üretiminin yanı sıra 14 ve 16 metrelik spor teknelerinin de seri üretimine başladı.

2008 yılı sonu itibariyle İstanbul ve Antalya'da yerleşik 3 tersanesinde kendi bünyesinde bulunan 25 kişilik gemi inşaat mühendisi, makine mühendisi, mimar, iç mimar ve endüstriyel tasarımcıdan oluşantasarım ekibi, 360 kişilik üretim takımı ve 55 bin metrekareyi bulan yeni fabrika binaları ile her geçen günbüyümeye devam ediyor.

Halen ABD'de, Yunanistan'da, İspanya'da, Fransa'da, İtalya'da, Yeni Zelanda'da olmak üzere 9 ayrı yerde kendi satış ofisi ve servisleri mevcuttur. Vicem Yat'ın misyonu, tamamı Türk sermayesi, mühendisliği, işçiliği ile ileri teknolojinin birleşmesiyle üretilen yatlarının, dünya denizlerinde Türk tekne üreticiliğinin bayrağını gururla dalgalandırmak ve daha da yukarılara taşımaktır.

(SEÇ-NÖZ) - GAZİANTEP (Anadolu Ajansı)
http://ayaklirehber.blogspot.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım